Nova godina

U srcu Beogradskog Hipodroma, ušuškan u zelenilu i skriven od gradske vreve, nalazi se Restoran Princ Hipodrom, mesto gde se svaka proslava transformiše u magični događaj i dobija dimenziju spektakla. U ovom prestižnom restoranu, koji odiše gostoprimstvom, elegancijom i luksuzom i u kome se susreću tradicija i inovacija, svaki događaj i svaka proslava postaje prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena.

Restoran Princ Hipodrom raspolaže sa 250 sedećih mesta u zatvorenom delu svečane sle i dodatnih 80 mesta u bajkovitoj bašti, što ga čini savršenim mestom za organizovanje venčanja, rođendana, godišnjica i korporativnih proslava, od intimnih okupljanja do velikih gala proslava. Prostor je dizajniran sa posebnom pažnjom na detalje, od luksuznih Tiffany stolica do pastelnih boja koje dominiraju enterijerom, čime se stvara atmosfera sofisticiranosti, stila i vrhunske estetike.

Restoran Princ nudi vrhunsku funkcionalnost i modernu opremu, uključujući sve što je potrebno za nezaboravne proslave. Svaki kutak restorana, od svečane sale sa prostranim plesnim podijumom do elegantnog enterijera, dizajniran je da zadovolji i najzahtevnije goste, pružajući im nezaboravno iskustvo koje nadilazi očekivanja. Prostor je pažljivo osmišljen kako bi svaki događaj bio poseban, sa delikatnim detaljima i dekorom koji unosi dozu luksuza u svaku priliku.

RESTORAN PRINC PROSLAVE – ŽIVITE SVOJU BAJKU

Restoran Princ nudi kompletnu uslugu organizacije proslava i događaja, uključujući sve, od dekoracije i muzike do angažovanja matičara za venčanja u samom restoranu. Iskusni tim stručnjaka za evente radi ruku pod ruku s klijentima kako bi svaki detalj bio usklađen sa individualnim željama i vizijama. Ovo personalizovano iskustvo osigurava da svaka proslava bude unikatna i neponovljiva.

Pristupačne cene, vrhunski kvalitet i premium usluga su kombinacija koju ne bi trebalo da propustite ukoliko želite da organizujete spektakularnu proslavu vašeg bitnog događaja.

RESTORAN PRINC – KULINARSKA ČAROLIJA

Gastronomska ponuda restorana Princ je prava senzacija za nepca, sa jelima koja kombinuju najbolje iz domaće i internacionalne kuhinje. Sveže sastojke najvišeg kvaliteta koriste iskusni kuvari kako bi kreirali jela koja su istovremeno ukusna i vizuelno impresivna. Od elegantnih predjela do luksuznih glavnih jela i raskošnih deserata, svaki zalogaj je dizajniran da pruži gastronomski užitak koji se pamti.

RESTORAN PRINC NOVA GODINA

Restoran Princ Hipodrom je takođe poznat po svojim tematskim proslavama, posebno za doček Nove godine, koji je prepoznatljiv po fantastičnoj atmosferi, vrhunskoj zabavi i spektakularnim nastupima popularnih izvođača. Ovaj događaj svake godine privlači goste željne dobre muzike, sjajne hrane i nezaboravnog provoda, čineći restoran Princ idealnim mestom za sve koji žele da proslave novi početak sa stilom.

LOKACIJA RESTORANA PRINC

Lokacija restorana Princ nudi izvanrednu povezanost sa svim delovima grada, budući da se nalazi blizu Ada Mall-a i novog Mosta na Adi, a u neposrednoj blizini su i četvrti Banovo Brdo, Čukarica, Košutnjak, Senjak, Dedinje, Novi Beograd i Rakovica. Zahvaljujući ovoj centralnoj poziciji i dostupnosti besplatnog parkinga za sve posetioce, restoran Princ predstavlja savršen izbor za organizaciju vaših proslava.

Odabir restorana Princ Hipodrom za vašu proslavu znači uroniti u svet gde se harmonično spajaju izvanredni ukusi, estetski ugođaj i toplina gostoprimstva. Ovde, svaka proslava postaje pravi ritual, u kojem se isprepliću radost, majstorstvo ugostiteljske umetnosti i sofisticiranost ambijenta.

Dobrodošli u ‘Princ’, gde se svaki trenutak pretvara u trajnu uspomenu!