Nova godina

Pozivamo vas na muzički događaj koji će ispuniti vaša očekivanja savršene večeri i vrhunskog provoda! U petak, 9. avgusta, pridružite nam se u baru Santo Domingo, smeštenom u samom srcu Beograda na Dorćolu, gde će nas zvezde večeri, Kristijan Tuba i Milica Stanković, provesti kroz noć ispunjenu fantastičnom muzikom i sjajnom zabavom.

Kristijan Tuba, već široko priznat po svom impresivnom vokalu i sposobnosti da svaki nastup učini spektakularnim, obećava repertoar koji će obuhvatati najlepše thitove narodne, folk i pop muzike. Njegovi nastupi u popularnim  klubovima kafanama osvajaju publiku širom regiona i Evrope i postavljaju nove standarde u muzičkoj industriji, a postao je i jedan od najtraženijih izvođača kada su privatne proslave u pitanju.

Milica Stanković, iako relativno novo ime na popularnoj muzičkoj sceni, brzo je privukla pažnju svojom jedinstvenom energijom, harizmom i sjajnim glasom. Njena sposobnost da emocionalno poveže sa publikom čini njene nastupe nezaboravnim, a predstojeći nastup u Santo Domingu svakako neće biti izuzetak.

Santo Domingo bar pruža idealnu binu za ovakav događaj. Sa svojim modernim enterijerom, udobnim sedištima i vrhunskom uslugom, bar je dizajniran tako da svaki gost oseti opuštenost i zadovoljstvo. Dodatni plus je što nema minimalne potrošnje, što znači da možete uživati u večeri bez ikakvih briga.

Očekujte veče puno uzbuđenja, izvrsne muzike i koktela koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Ne propustite priliku da doživite muzički spektakl koji će definitivno biti jedan od vrhunaca letnje sezone u Beogradu!