Tragajući za elegancijom i komforom, pronašli smo mesto za idealno novogodišnje veče – Restoran Victory i tu je savršen doček Nove godine. Skriven od gradske gužve, a opet tako blizu na adresi Zaplanjska, pronašli smo pravu oazu lepote i ekskluzive koja nam je potrebna poslednjeg dana u godini.

event centar victory nova godina

RESTORAN VICTORY DOCEK NOVE GODINE 2021

Restoran Victory doček Nove godine 2021 biće pravi odabir za one koji uživaju u eleganciji i luksuznom prostoru. Ako volite da budete u centru pažnje i dočekate ponoć na pravi način, onda se ovo čini kao savršeno mesto za vas i vaše prijatelje. Sigurni smo da vas očekuje neviđena zabava, jer će novogodišnju noć svojim nastupima ulepšati sada već dobro poznati Đorđe Arsović Nesta kao i Jelena Jovanović.

Dvojac dobro poznat po odličnim nastupima i neizmernoj harizmi, potrudiće se da vam ovo bude najbolji doček Nove godine do sada. Očekuju vas najbolji i najveći hitovi svih vremena, najkvalitetnije ozvučenje i specijalna rasveta kako bi svaki sekund novogodišnje noći bio spektakularan.

Ne smemo izostaviti činjenicu da vas očekuje i vrhunska ponuda koja će biti pristupačna. Restoran Victory priprema vam bogatu svečanu večeru koja će biti i te kako ukusna i raznovrsna. Očekuje vas i neograničena konzumacija domaćeg pića koje će se točiti tokom cele večeri, a tu su i strana pića koja će se naplaćivati po promotivnim cenama.

Prema svemu sudeći, ovo će biti svakako jedan od najtraženijih dočeka, imajući na umu da je interesovanje za restoran Victory veoma veliko.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)