Postoji mnogo restorana za svadbe u Beogradu ali retko koji poseduje sve elemente za savršeno mesto gde ćete izgovoriti sudbonosno DA! Upravo takav restoran je Imperium hall koji se nalazi na idealnoj lokaciji – pored reke.

 

IMPERIUM HALL – RESTORAN ZA SVADBE BEOGRAD

Restoran za svadbe imperium Hall
Restoran za svadbe imperium Hall

Imperium hall restoran za svadbe Beograd je elegantan i moderan kompleks na samoj obali Dunava.  Sa kapacitetom do čak 500 zvanica, Imperium hall svrstavamo u mali broj restorana za svadbe u Beogradu sa ovolikim brojem mesta koji može da bude domaćin vašeg najlepšeg dana.

Ambijent i enterijer koji osvaja na prvi pogled sa prelepim pogledom na reku, tiffany stolice, profesionalna rasveta i savršena usluga su samo neki od razloga zašto treba da izaberete baš Imperium hall.  Ali to nije sve! Imperium hall restoran za svadbe nudi i venčanje na otvorenom.

Restoran za svadbe imperium Hall
Restoran za svadbe imperium Hall

Još jedna prednost, zašto baš ovde treba da proslavite vaše venčanje je to što poseduje dečiju igraonicu. Sve vaše zvanice, mogu da se opuste i uživaju dok njihovi mališani imaju svoj prostor samo za sebe.

 

IMPERIUM HALL – VAŠ LIČNI PEČAT

 

Jedna od najpoznatijih dizajnerki na svetu, Vera Wang jednom prilikom je rekla:

„Izabrani restoran za venčanje govori o karakteru i stilu mladenaca. Zato izaberite mesto koje će te moći da dekorišete po svom ukusu i začinite ličnim detaljima zbog kojih će vaš dan biti jedinstven i zauvek samo vaš.“

Restoran za svadbe imperium Hall
Restoran za svadbe imperium Hall

Vodeći se ovim rečima, menadžeri Imperium hall restorana, u potpunosti izlaze u susret da se prostor organizuje i dekoriše upravo prema vašim potrebama i željama. Ovaj izuzetno prilagodljiv restoran za svadbe, ima mogućnost da se u potpunosti transformiše u prostor iz vaših snova. Bilo da je vaša želja da imate ogroman podijum za ples, suvi led ili venčanje na otvorenom sa pogledom na reku i prekrasnim bojama vatrometa – menadžment Imperium hall restorana vam stoji na usluzi.

Restoran za svadbe imperium Hall
Apartman za mladence

Pored svega navedenog, Imperium hall vam može preporučiti ko će vam odpevati vašu omiljenu numeru za vaš prvi ples ali i mnogo drugih stvari ukoliko su vam potrebne.

Proverite zašto Imperium hall ima na hiljade zadovoljnih gostiju i izgovorite vaše sudbonsno DA na mestu pozitivne energije.