Kompanija Kimberly-Clark Beograd neguje dugogodišnju tradiciju, sa preko sto godina postojanja i time pruža najosnovnije proizvode svojim potrošačima kako bi njihov svakodnevni život bio lepši i lakši. Neverovatan broj zadovoljnih ljudi bira provereno dobre proizvode koje Kimberly-Clark Beograd nudi, sa ciljem unošenja pozitivne promene koja će zasigurno napraviti razliku.

Širok dijapazon usluga koje Kimberly-Clark ima u svojoj ponudi, ogleda se u mnoštvu proizvoda koji su na raspolaganju. Počevši od dispenzera, koji igraju ključnu ulogu svakog toaleta i čine vrlo bitnu stavku istog, pa do higijenskih proizvoda, proizvoda za čišćenje, kao i visokokvalitetne opreme za ličnu zaštitu i naučno-istraživačkih proizvoda.

 

KIMBERLY CLARK SRBIJA

 

Kimberly Clark Srbija predstavlja jednog od najrasprostranjenijih, kao i najuspešnijih proizvođača raznovrsnih higijenskih proizvoda čineći ih liderom u regionu. Kontinuitet pružanja kvaliteta same kompanije ogleda se u činjenici da četvrtina populacije koristi neki od Kimberly Clark proizvoda u toku dana. Počevši od kućnog domaćinstva, pa sve do ugostiteljskih objekata ili eventualno malih, srednjih i velikih kompanija, nema sumnje da će pomenuti proizvodi igrati važnu ulogu u održavanju maksimalnog nivoa same higijene objekata. Uverite se zašto Kimberly-Clark ima blistavu reputaciju i uspešno stoji na vrhu i pruža do sada neviđen kvalitet.

Dugogodišnje prisustvo na tržištu omogućilo je Kimberly-Clark kompaniji da osmisli po svim karakteristikama jedinstvene, ali i efikasne proizvode. Celokupan trud uložen u dizajniranje, kao i proračunato kreiranje proizvoda, dovelo je do toga da Kimberly-Clark danas pruža kvalitet koji je teško nadmašiti. Bilo da su vam potrebne maramice za lice, toalet papir, industrijska krpa ili pak složivi ubrusi, svaki vaš zahtev će biti ispunjen.

U nastavku ćete imati priliku da saznate nešto više o najučestalijim proizvodima, kao i o tome zašto su oni najkvalitetniji, ali i najrasprostranjeniji na samom tržištu.

TOALET-PAPIR-SLOZIVI-KLEENEX-ULTRA-KIMBERLY-CLARK
TOALET-PAPIR-SLOZIVI-KLEENEX-ULTRA-KIMBERLY-CLARK

 

TOALET PAPIR SLOŽIVI KLEENEX ULTRA KIMBERLY-CLARK

 

Kleenex Ultra Kimberly-Clark složivi toalet papir pruža vrhunski ugođaj potvrđen FSC standardom, koji obezbeđuje proveren kvalitet, ali se i brine o zaštiti životne sredine. Udobnost, kao i efikasan materijal sačinjen od recikliranih vlakana, garantuje prvoklasno iskustvo, čineći ga idealnim za ugostiteljske objekte, ali i sve ostale kojima je potreban kvalitetan složivi toalet papir. Još jedna od pogodnosti ovog proizvoda jeste kompatibilnost sa Kimberly-Clark Professional držačem za maramice, što će dodatno doprineti samoj praktičnosti.

INDUSTRISKA-KRPA-U-ROLNI-WYPALL-X80-KIMBERLY-CLARK
INDUSTRISKA-KRPA-U-ROLNI-WYPALL-X80-KIMBERLY-CLARK

 

INDUSTRISKA KRPA U ROLNI WYPALL X80 KIMBERLY-CLARK

 

Wypall X80 Kymberly-Clark industriska krpa u rolni predstavlja odlično rešenje ukoliko vam je potrebna izdrživa krpa visokog kvalieteta. Nema sumnje da će izvršiti sve zadatke koji su pred njom, te zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Osnažena Hydroknit tehnologijom, krpa ima potrebnu čvrstoću, izdržljivost, kao i visok stepen upijanja što je čini odličnom za čak i vrlo grube površine.

 

SAPUN-TECNI-KLEENEX-KIMBERLY-CLARK
SAPUN-TECNI-KLEENEX-KIMBERLY-CLARK

SAPUN TEČNI KLEENEX KIMBERLY-CLARK

 

Pored svih ostalih proizvoda, Kimberly-Clark se može pohvaliti još jednim neverovatnim proizvodom, a u pitanju je sapun tečni Kleenex Kimberly-Clark. Veliki kapacitet, visok nivo higijenskih vrednosti, kao i izuzetan miris jeste sve ono što baš ovaj tečni sapun predstavlja odličnim izborom ne samo za ugostiteljske objekte, već i škole, kancelarije, kao i sve ostale objekte gde je to potrebno. Perfektna formula ispunjava sve kriterijume kako bi na svakom mestu bio postignut najviši nivo higijene.

 

Održavanje visokog nivoa higijene nikad nije bilo lakše. Uz Kimberly-Clark proizvode svaki vaš problem će biti lako rešiv. Osigurajte najbolje za vas i vašu kompaniju, te izaberite lidere higijenskih proizvoda. Nadamo se da smo uspeli da vas upoznamo sa visokokvalitetnim proizvodima koje Kimberly-Clark nudi, kao i dočaramo zašto su jedni od najboljih na tržištu.