Nova godina

Pitate se koja je to romantična sala za svadbe koja osvaja na prvi pogled? Ako ste mislili da ne postoji, upoznajte Imperium Hall gde je svako venčanje priča za sebe. Ako želite ambijent koji će i vas i vašegoste ostaviti bez daha, onda je to upravo ovaj prostor, koji je ušuškan daleko od gradskih dešavanja, na Adi Huji. Svako ko je zamislio svoju svadbu po uzoru na prave romantične bajke, sada svoj san može pretvoriti u realnost zahvaljući sali za svadbe Imperium Hall.

SALA ZA SVADBE BEOGRAD

sala za svadbe berograd

Imperium Hall sala za svadbe Beograd definitivno je jedan od prostora koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kako ambijentom, tako i organizacijom i lokacijom. Zamislite samo fotografije sa svog venčanja koje su ispraćene najlepšim zalaskom sunca, sa čarobnim pogledom na reku koji se pruža direktno iz restorana. Zamislite samo da se vaša magija odigrava u luskuznom abijentu gde je svaki delić prostora rađen sa puno pažnje i kreativnosti. Ako ste sve tako zamišljali, mi smo pronašli savršeno mesto za vas.

Imperium Hall sala za svadbe Beograd raspolaže sa kapacitetom od 150 do 400 zvanica, što znači da je moguće organizovati i manje i veće proslave. Očekuju vas Tiffany stolice i naša posebna dekoracija, a možete i smi odbrati dekoraciju i sve prateće elemente koji će vaš dan učiniti nezaboravnim.

Očekuju vas i pažljivo kreirani meniji, kao i mogućnost da vi sami kreirate isti. Na raspolaganju smo za svaku ideju i sugestiju kojom ćemo ulepšati vaš poseban dan. Možete takođe, iznajmiti i limuzinu, fotografa, vatromet i sve što pomislite da može lepo da se oklopi u celu vašu priču.

sala za svadbe beograd

Sala za svadbe Imeprium Hall može se pohvaliti velikim brojem uspešno proslavljenih svadbi koje se i dan, danas prepričavaju, zato budite deo očaravajućih trenutaka. Besprekorna rganizacija je ono po čemu mnogi prepoznaju Imperium Hall salu za svadbe, zato o ovom prostoru ne treba puno pričati.

Ukoliko je lepo vreme, vaša sala za svadbe Imeprum Hall pruža vam i mogućnost da organizujete vaše venčanje i u spoljašnjem delu restorana, u bašti koja takođe ostavlja bez daha. Uživajte u najlepšim zalascima i nezaboravnoj proslavi jer, sala za svadbe Imperium Hall je tu da vam obezbedi baš onakvu bajku kakvu ste oduvek sanjali.

Sve dodatne informacije o Sali Imeprium Hall možete dobiti putem broja 069/777-552 ili putem e-mail adrese  info@imperiumhall.rs.