Nova godina

Ako se pitate gde se mogu postaviti LED trake, verujemo da će vam se odgovor dopasti i dodatno probuditi vašu krativnost kada je u pitanju uređenje vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Naime, LED trake su izuzetno prilagodljive i poseduju karakteristike zahvaljujući kojima se izuzetno lako postavljaju na gotovo svako mesto i površinu.

Bilo da su u pitanju samolepljive LED trake (poseduju lepljivu poleđinu koja omogućava da se traka zalepi za površinu) ili Clip-on LED trake (kod kojih se trake za površinu pričvršćuju uz pomoć kopči), instalacija je izuzetno jednostavna i uglavnom ne iziskuje upotrebu dodatnog alata. Zanimljivo je da ih uz pomoć običnih makaza možete iseći na željenu dužinu.

Imajući u vidu i da LED trake nude zaista ogroman raspon boja i nivoa osvetljenja, kao i da se mogu postavljati u različitim položajima, pod uglom, kao i na uzanim površinama, pomenućemo samo neka od najatraktivnijih mesta gde se mogu postaviti LED trake.

plafoni i zidovi su među najpopularnijim mestima na kojima se LED trake postavljaju i predstavljaju zaista izuzetan način da ulepšate prostor

iza lajsni, zidnih i podnih obloga i profila

– oko vrata, prozora, ispod gazišta stepenica, na rukohvatima

za osvetljenje svih vrsta ormarića, polica i fioka –kuhinjskih, kupatilskih, garderobera, vitrina…

umivaonik i kada

ispod nameštaja – najčešće se na ovaj način ističu: sofe, fotelje, stolovi, kreveti itd

oko ogledala ili ramova slika

zadnja strana ekrana televizora ili računara

u izlozima

u ugostiteljskim objektima

na otvorenom: ograde, stepenice, tremovi, terase, vrtovi, baštenski nameštaj, reklamni bilbordi, novogodišnja rasveta itd.

Važno je samo voditi računa da za spoljašnju upotrebu ili mesta na kojima je potrebna otpornost na vlagu. izaberete vodootporne LED trake.

NAJBOLJE LED TRAKE

Najbolje LED trake na domaćem tržištu možete pronaći u jednoj od najuglednijih kompanija u regionu, poznatoj i renomiranoj, domaćoj kompaniji Mak Trade. Mak Trade je pouzdan i proveren proizvođač, čiji kvalitet proizvoda je višestruko testiran i potvrđen u praksi.

LED trake iz njihovog bogatog asortimana će vam, po pristupačnim cenama, obezbediti adekvatnu, dugotrajnu i pouzdanu rasvetu željenog prostora, objekta ili površine.

Pozovite 011/3531-700 ili posetite Mak Trade online shop i upoznajte se sa fantastičnim asortimanom ove sjajne kompanije. U njihovoj ponudi ćete pronaći, ne samo LED trake, već i najkvalitetnije proizvode iz oblasti: rasveta i prateći pribor, automatika, elektroinstalacioni materijal i galanterija, ventilacija, grejni i rashladni uređaji, rezervni delovi bele tehnike itd.

Mak Trade – Za kvalitet koji se prepoznaje.