Nova godina

Ako ste zamišljali da vaša sala za venčanje izgleda kao iz bajke, onda upoznajte event centar Victory, mesto koje odiše neodoljivom energijom i ambijentom koji ostavlja bez daha. Daleko od gradske gužve možete uživati u vašem venčanju koje će zahvaljujući event centru Victory biti zaista autentično i nezaboravno.

Doživite venčanje iz bajke i budite deo najlepših proslava u Beogradu. Event centar Victory sala za venčanje poseduje sve što vam je potrebno za vaš poseban dan. Od besprekorne organizacije pa sve do najsitnijih detalja, ovo je mesto koje postavlja standarde kada su venčanja u pitanju. Svako venčanje u event centru Victory je priča za sebe je u pitanju velikim tim kreativaca koji će učiniti svako venčanje drugačijim i savršenim.

SALA ZA VENCANJE BEOGRAD

Event centar Victory sala za venčanje Beograd ispuniće sve vaše kriterijume za proslavu iz snova i pružiće vam jedinstveni provod kakav priželjkujete. Sa svojom sjajnom lokacijom na adresi Bulevar Peka Dapčevića 240, ovo je mesto gde će vaša svadba biti proslavljena u velikom stilu. Sala za venčanje Victory poseduje najkvalitetniju rasvetu i ozvučenje kako bi vaše venčanje bilo organizovano na visokom nivou. Vi možete sami odabrati dekoraciju i bend, a mogu vam i njihovi organizatori ponuditi najbolje opcije, od kojih vi možete odabrati ono što vam najviše odgovara.

Uz pravi odabir dekoracije sala za venčanje event centar Victory izgledaće savršeno i neodoljivo. Kapacitet sale je do 350 zvanica, što se čini kao odlično mesto za organizaciju manje ili veće proslave. Svaki detalj unutar sale za venčanje rađen je sa puno pažnje i kreativnosti, kako bi doprineo lepoti i celokupnom utisku tokom venčanja.

Veliko zadovoljstvo mnogima predstavljaju pažljivo kreirani meniji u event centru Victory koje možete odabrati prema vašem ukusu. Organizatori su raspoloženi za svaki dogovor, jer njima je najvažnije da vi i vaši gosti budete zaista zadovoljni. Očekujte neodoljive ukuse koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i koji će se dopasti i onima sa istančanim ukusom.

Sve je spremno da vaša sala za venčanje event centar Vicotry baš vas i vaše goste ugosti na najbolji mogući način, zato odabrite luksuzan ambijent koji odiše pravom dozom elegancije i stila. Proslavite vaše venčanje u najlepšem ambijentu Victory event centra i premite se za magične trenutke koje ćete zauvek pamtiti.

Sve dodatne informacije u vezi event centra Victory možete dobiti na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).