Nova godina

Sale za svadbe i lanterne mogu kreirati vrhunski vizuelni spektakl na venčanju koji će ostaviti impresivan utisak na sve prisutne.

Svako venčanje je magično na svoj način. Ono što ga čini još posebnijim su mali detalji koji daruju ličnii pečat i stvaraju atmosferu iz snova. Jedan od tih čarobnih dodataka su svakako lanterne. Kombinovanje raskošnih sala za svadbe sa blistavim svetlima lampiona može kreirati nezaboravan vizuelni spektakl za mladence i njihove goste.

ZAŠTO LANTERNE?

Lanterne, bilo da su svećnjaci ili one koje lete, donose element topline, svetla i čarolije na svaki događaj. One simbolizuju svetlost u tami, vodilju kroz život i naročito se ističu na venčanjima kao metafora za svetlost i ljubav koju par deli.

1. Lanterne kao dekoracija sale

Moderne sale za svadbe često nude različite mogućnosti kada je u pitanju osvetljenje i dekoracija. Lanterne mogu biti postavljene na različite načine:

  • Stone lanterne: Na svakom stolu može biti postavljena lanterna sa mirisnom svećom koja pruža blagu svetlost i toplinu. To ne samo da kreir romantičnu atmosferu, već može poslužiti i kao centralna tačka svakog stola.
  • Viseće lanterne: Postavljene iznad glava gostiju, viseće lanterne mogu stvoriti efekat zvezdanog neba, naročito kada se koriste u kombinaciji sa sitnim svetlima ili sijalicama.

2. Lanterne za otvoreni prostor

Ako vaša sala za svadbu ima otvoreni prostor, terasu ili vrt, iskoristite to:

  • Staze od lampiona: Kreirajte svetleće staze koje vode od sale do otvorenog prostora, omogućavajući gostima da se prošetaju ili pronađu miran kutak za razgovor.
  • Drvoredi sa lanternama: Ako postoji drveće ili grmlje, zakačite lanterne na grane i kreirajte  efekat šumske čarolije.

3. Lanterne koje lete

Puštanje letećih lampiona može biti vrhunac večeri. Gosti i mladenci mogu zajedno pustiti lampione sa željama ili porukom. Dok se lampioni uzdižu, stvaraju čarobnu sliku koja će se dugo pamtiti. Međutim, važno je uzeti u obzir lokalne propise i ekološke aspekte pre nego što se odlučite za ovu opciju.

4. Personalizovane lanterne

Da biste dodali lični pečat, možete personalizovati lanterne:

  • Poruke i citati: Na svakoj lanterni može biti napisan citat o ljubavi ili poruka za mladence.
  • Fotografije: Male fotografije mladenaca ili važnih trenutaka njihove veze mogu biti postavljene unutar ili oko lanterna.

Venčanje je događaj koji se pamti celog života. Detalji poput lampiona mogu dodati dodir čarolije i stvoriti nezaboravnu atmosferu. Bilo da se odlučite za stone lanterne, viseće lanterne, leteće lampione ili kombinaciju svega, važno je da odaberete ono što odražava vašu ličnost i vašu viziju savršenog dana.

Sale za svadbe pružaju savršenu pozornicu za ovakve vizuelne spektakle. Lanterne, sa svojim toplim svetlom i čarobnim sjajem, čine svaki prostor posebnim i doprinose kreiranju nezaboravnih trenutaka.

Na kraju, venčanje je proslava ljubavi, a lanterne su savršen simbol svetla i topline te ljubavi. Neka vaša sala za svadbe bude ispunjena svetlom lampiona i neka vaša ljubav bude svetlo koje će vas voditi kroz život zajedno.

SALA ZA SVADBE IMPERIUM HALL

Sala za svadbe Imperium Hall poseduje grandioznu, komfornu salu za venčanja sa prostranim plesnim podijumom, idealnu za sve vrste proslava, bilo da su u pitanju manji ili veći skupovi. Sa impresivnim plafonima, staklenim zidovima – prozorima i sofisticiranim dekorom, ova sala garantuje nezaboravnu atmosferu za sve mladence koji žele poseban dan. Kapacitet sale se prilagođava broju gostiju, sa mogućnošću smeštaja od 150 do 400 zvanica.

Poseban šarm ovom restoranu daje i njegova očaravajuća terasa sa pogledom Dunav i fascinantan okolni pejzaž. Terasa je odlična za sam čin ceremonije venčanja, a nakon toga, slavlje se, po želji, može preneti u unutrašnji prostor restorana.

Kada je reč o gastronomiji, Imperium Hall je mesto gde se kvalitet i ukus spajaju u savršenu celinu. Iskusni kuvari pripremaju očaravajuće specijalitete koji će oduševiti vaše goste. Koristeći najfinije sastojke i tajne recapture oni kreiraju neponovljive ukuse.

Sve u svemu, sala za svadbe Imperium Hall na Adi Huji je pravo odredište za venčanje koje će vaši gosti prepričavati godinama. Odiše elegancijom, prelepim pogledom i prvoklasnom uslugom.

Za nezaboravno venčanje u Imperium Hall-u, rezervacije možete napraviti pozivom na 069/777-552 ili slanjem upita na info@imperiumhall.rs.