Nova godina

Za one koji poseduju kreativan duh i žele da otkriju sve tehnike i metode koje koriste vrhunski frizeri, škola za frizera u Beogradu akademije Panjković je idealno mesto za obrazovanje. Ova prestižna obrazovna institucija, sa svojim bogatim iskustvom i dokazanim ugledom, godinama uspešno edukuje i priprema svoje studente za izuzetan uspeh koji ih očekuje po završetku školovanja. Škola za frizera Panjković akademije je savršen izbor za one koji sanjaju o karijeri koja pruža zadovoljstvo i svakodnevnu dinamiku, kao i primamljivu finansijsku satisfakciju.

KURS ZA FRIZERA


Danas, frizerski poziv predstavlja jednu od najpoželjnijih profesija na globalnom nivou, nudeći izvanredne mogućnosti za uspeh, odličnu zaradu i stalno profesionalno usavršavanje.

Kurs za frizera predstavlja vašu stepenicu ka uspešnoj karijeri, olakšavajući put koji vas vodi kroz sve aspekte ovog zanimanja. Sa znanjem i veštinama stečenim na ovakvom kursu, a posebno uz sertifikat koji dobijate na Akademiji Panjković, otvaraju vam se vrata za rad u bilo kojem delu sveta. Svaki aspekt Panjković kursa za frizera detaljno je osmišljen kako bi vam pružio duboko razumevanje frizerskog posla i omogućio da u potpunosti iskoristite svoj talenat i kreativnost.

Pohađanjem kursa za frizera, dobijate priliku da vaš kreativni talenat i maštarije pretvorite u stvarnost. Zapamtite, frizerstvo nije samo zanat, to je put ka izgradnji impresivne karijere, koja obećava sigurnosti i izvor neprestanog zadovoljstva u svakom elementu poslovanja.


Kurs za frizera Akademije Panjković uključuje sledeće ključne komponente:

  • Intenzivne praktične časove
  • Direktan rad sa klijentima-modelima
  • Upotrebu visokokvalitetnog profesionalnog pribora i alata
  • Korišćenje vrhunske profesionalne kozmetike
  • Redovne testove za ocenu i praćenje znanja
  • Završni ispit za potvrdu stečenih veština
  • Dobijanje međunarodno priznatog sertifikata
  • Preporuke za zapošljavanje za sve uspešne diplomce
  • Prilike za učešće na prestižnim modnim događanjima

U ponudi Akademije Panjković nalaze se kako kurs za ženskog, tako i kurs za muškog frizera, uz opciju individualnog kursa frizerstva pod mentorstvom Mikija Panjkovića, gde ćete imati priliku za učenje u direktnoj interakciji 1 na 1 sa Mikijem. Nakon što je usavršio svoje veštine završavajući studije u Americi, Miki Panjković je svoje bogato znanje doneo u naš region, čime je obezbedio vrhunski kvalitet obuke za frizere na ovim prostorima.

Za one koji teže ka visokom profesionalizmu i sveobuhvatnom kvalitetu, kurs za frizera na Akademiji Panjković je idealan izbor. Ako se smatrate kreativnom osobom i imate jedinstvene vizije, frizerska škola u Beogradu na Akademiji Panjković pružiće vam priliku da vaše ideje uzdignete na viši nivo i dođete korak bliže ka uspehu.

Izgradite reputaciju u svetu frizerstva i zapamtite, ako vas rad ispunjava zadovoljstvom i uživanjem, tada on prestaje biti samo posao i postaje istinska strast. Takav pristup garantuje vam siguran put ka uspehu i vrhuncima u karijeri.

Ukoliko želite više informacija o kursu za frizera, slobodno kontaktirajte Akademiju Panjković na broj telefona 063/60-80-93 ili ih posetite lično na adresi Njegoševa 43 u Beogradu.