Da li ste spremni za novu sezonu i splav Kartel – najbolji splav u Beogradu za narodnu muziku? Očekuje vas mnoštvo iznenađenja kao i odličan provod po čemu je splav Kartel odavno poznat.

Leto ne može da prođe bez kvalitetnog provoda na reci koji je ispraćen najboljom narodnom muzikom i velikim gostovanjima naših velikih pevača. Splav Kartel jedan je od najboljih splavova u Beogradu koji pruža nezaboravne noći i provod koji se dugo pamti.

 

Splav Kartel - najbolji splav u Beogradu za narodnu muziku

 

U skladu sa tim, sprema se i sjajna sezona koja će svakako biti atraktivna i dinamična. Luksuz i sofisticirani stil glavne su odlike ovog popularnog splava koji pruža pravi komfor tokom cele večeri.

Uz sjajno osoblje koje je na raspolaganju svim gostima tokom cele večeri, vaš izlazak biće prijatan i komforan.

Ono sa čim se takođe splav Kartel može pohvaliti, jeste fenomenalan doček Nove godine koji je svake godine sve atraktivniji i bolji. Nova godina Beograd ne bi bila potpuna da nije splav Kartel u ponudi koji svim svojim gostima priredi nezaboravnu Novu godinu.

 

Splav Kartel - najbolji splav u Beogradu za narodnu muziku

 

U dobrom ritmu i još boljem raspoloženju imaćete priliku da uživate u prijatnom ambijentu, atraktivnim pevačima i odličnom provodu. Spremite se za letnju sezonu koja sledi jer vam splav Kartel priprema mnoštvo iznenađenja ove godine.

Sve informacije o splavu Kartel možete dobiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).