Za magične trenutke predstavljamo vam Love house – jedan od najlepših prostora za Vašu proslavu. Proslavite vaš najvažniji dan u čarobnom ambijentu koji još nikoga do sada nije ostavio ravnodušnim.

Prepustite se besprekornoj organizaciji restorana Love House i uživajte u proslavi koja će se sigurno danima prepričavati. Neki trenuci su postali izuzetno posebni zahvaljujući magiji koju pruža sam ambijent.

 

LOVE HOUSE EVENT HALL PROSLAVE

 

Restoran-Love-house-proslave

 

Love House event Hall proslave je novo mesto koje će učiniti vaš dan savršenim. U svom jedinstvenom ambijentu koji podseća na pravu bajku, uživaćete u prelepim trenucima sa vašim najdražima. Dozvolite sebi eleganciju i sofisticirani stil koji nudi restoran Love House koji će vam i te kako prijati, posebno kada odaberete i dekoraciju.

Love House event Hall jedan je od lidera kada su proslave u pitanju, zbog čega smo sigurni da je ovo pravi odabir za vaše najlepše trenutke. Šta god da imate kao povod za proslavu, proslavićete vaš dan onako kako zaslužujete.

Kapacitet Love House-a je do 400 ljudi, što vam pruža mogućnost različitih proslava, a ceo ambijent preurediće se prema vašim potrebama. U ponudi su i različiti meniji po sjajnim cenama, a ono što je najvažnije, sva jela su preukusna i uvek sveža.

Tu je i bogata ponuda pića koje sami možete odabrati i osmisliti za ponudu koje će se točiti tokom celog dana.

 

LOVE HOUSE NOVA GODINA

 

Love House Nova godina

 

Restoran Love House Nova godina definitivno je savršena prilika da dočekate ponoć sa stilom. Pozovite vaše najdraže i prepustite se odličnoj oganizaciji koja će vas oduševiti u novogodišnjoj noći.

Očekuje vas odličan provod, sjajna muzika kao i svečana večera koja će zadovoljiti svačije ukuse. Uz magično dekorisan prostor vaša Nova godina dobiće potpuno novu dimenziju provoda.

Uživajte sa stilom u luksuznom ambijentu restorana Love House i neka vaše novogodišnje veče bude ispunjeno samo lepim trenucima.

Sve informacije u vezi restorana Love House možete dobiti putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).