Nova godina

Splav Konzulat priustiće vam zaista kvalitetan provod u kojem ćete zajedno sa vašim prijateljima posebno uživati. Jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu sa ponosom predstavlja dešavanja koja će biti vrlo dinamična i jedinstvena.

Ono što vas očekuje na splavu Konzulat Waterfront jeste kao i uvek, dobra energija i mnoštvo vrhunskih nastupa sjajnih pevača koji umeju da prirede pravi muzički spektakl.

Sa obzirom da splav Konzulat Waterfront radi i u letnjoj i u zimskoj sezoni, u svakom trenutku možete da uživate u odličnim svirkama, dobrom druženju i vrhunskom izlasku.

Splav Konzulat je mesto koje odiše komforom, elegancijom ali i jedinstvenom atmosferom. Spremite se za uzbudljive trenutke prepune iznenađenja koja će vam svakako prijati i koji će vas potpuno opustiti.

Sa svojom dugom tradicijom od nekoliko godina, iz godine u godinu ovo mesto oduševljava svoje posetioce opuštenom atmosferom što i jeste najvažnije kada je izlazak u pitanju.

Oduševiće Vas ekskluzivan i graciozan ambijent splava, a prepliću se spoljne arhitektonske koncepcije objekta, kao i luksuzan i konforan enterijer u kome preovladavaju prirodni materijali. Izaberite separe, visoko sedenje ili šank za izlazak i uživaćete u potpunosti.

Za najbolji provod u Beogradu i potpuni užitak, splav Konzulat Waterfront vas očekuje! Rezervišite vaše mesto na vreme 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).