Ako ste u potrazi za idealnim mestom za vaš specijalan dan, sa zadovoljstvom ćemo vam preporučti koja je najbolja sala za svadbe u Beogradu, a da poseduje sve što vam je neophodno za ovaj savršeni dan. Poznato je da Dorćol ima neku posebnu draž, naročito kada su svadbe u pitanju, zato smo odabrali magično mesto za ovu priliku.

Restoran Solunac, mesto duge tradicije, pruža vam dve fantastične sale gde će vaša svadba biti magična i zaista jedinstvena. Ako ste maštali o sali koja odiše tradicijom ali svakako elegantnim ambijentom, onda je ovo pravo mesto za vas. Ceo prostor ukrašen je etno detaljima, najlepšim vinima i atmosferom koju retko gde možete osetiti.

Vaša proslava biće na samom vrhuncu zahvaljujući odličnoj organizaciji i profesionalnoj usluzi koja će vam biti na raspolaganju tokom cele vaše svadbe.

Restoran Solunac kao što smo rekli, raspolaže sa dve sale, u jednoj se mogu organizovati proslave do 50 ljudi, dok je u drugoj moguće organizovati veće zabave do 200 ljudi. Kako god vi osmislili vašu svadbu, budite sigurni da će sve biti baš onako kako ste zamislili.

Obe sale su elegantne i dizajnirane sa ukusom, kako biste i vi i vaši gosti uživali tokom svadbe u potpunosti.

Kao mesto koje iza sebe ima niz uspešno organizovanih svadbi koje su protekle fenomenalno, restoran Solunac se može pohvaliti najboljim svadbama u Beogradu koje oduševljavaju sve goste. Ne smemo izostaviti činjenicu da restoran Solunac poseduje i svoj privatan parking, tako da ne morate razmišljati o kolima i vi ni vaši gosti kada je proslava u pitanju.

Što se menija za svadbe tiče, u ponudi je raznovrsna hrana i za svakoga po nešto, tako da ćete sigurno uživati u svakom zalogaju i vi i vaši dragi gosti. Za prijatne trenutke i nezaboravnu svadbu u Beogradu, restoran Solunac je savršeno mesto za vas.

Rezervišite vaš datum za proslavu svadbe u restoranu Solunac pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).