Predstavljamo vam Splav Tag – dnevna letnja oaza i neprevaziđen noćni provod u kojem ćete posebno uživati. Popularni splav Tag prepoznatljiv je kao istinska dnevna letnja oaza i mesto koje nudi neprevaziđen noćni provod.

Dolaskom na splav Tag u vrelim letnjim danima, doživećete osećaj da ste otkrili oazu na reci usred prestoničke pustinje. Dok pijuckate osvežavajuće piće, omiljeni koktel ili hladno pivo, umirujući pogled na reku i obrise grada, relaksiraće Vaša čula i podariti Vam osećaj apsolutnog mira i opuštenosti.

 

splav tag

 

Mlada, ali izuzetno darovita, iskusna i uigrana ekipa kuhinje Tag restorana, pripremiće za Vas specijalitete i poslastice vrhunskog kvaliteta i ukusa. Ukoliko ste pobornik zdravog života i načina ishrane ili vodite računa o svom telu i njegovom vitkom izgledu, splav Tag će Vas obradovati posebno pripremljenim sportskim, fitnes menijem.

Šta neprevaziđen noćni provod znači kada govorimo o splavu Tag? Sve ono što takav provod gostima i treba da ponudi, od besprekorne usluge, preko najkvalitetnijeg izbora pića do najbolje muzike.

 

splav tag

 

Na splavu Tag muziku čak možete i prilagoditi sopstvenom ukusu, tako što ćete izabrati dan kada je na programu muzički repertoar koji preferirate. Na Tagu se repertoar smenjuje po danima.

Zastupljeno je za svačiji ukus ponešto, od najpopularnijih hitova uz večeri koktela ili šotova, preko R’n’B žurki, hitova 90-ih ili 2000-h, do domaćice i nastupa najaktuelnijih pevačkih zvezda naše muzičke scene.

 

splav tag

 

Noćni provod na splavu Tag traje do kasnih noćnih ili ranih jutarnjih sati. Svaka nova žurka i nova noć provedena na Tagu garantuju zabavu i uspomene za pamćenje.

Na splav Tag Beograd izlaze sve generacije urbanih ekipa koje vole đuskanje i druženje sa lepim i opuštenim ljudima.

S obzirom da je, najduže ikada čekana, sezona startovala, gužve su počele. Ne čekajte, nego pozovite 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp) i rezervišite svoje mesto na splavu Tag.