Pod sloganom – spremni da sve nadoknadimo najavljuje se nova spektakularna sezona na splavu Kartel! Za splav Kartel kažu da se najbolji provod vraća na reku i da su spremni da zajedno stvaramo nove nezaboravne trenutke i uspomene. Najavljuju spektakularne nastupe i atmosferu koja će se prepričavati i nadmašiti sva očekivanja.

Spremni smo i mi da sve nadoknadimo. Duge mesece u kojima nismo mogli da posećujemo omiljena mesta, da se družimo, pevamo, đuskamo i uživamo u provodu. Spreman je i Beograd, koji se presvukao u boje leta i zove nas da se okupimo i vidimo na reci.

 

splav Kartel
splav Kartel

 

Budite viđenii u najatraktivnijem društvu i postanite deo klaberske ekipe koja pomera granice nestvarno dobrog  provoda. Najjačii hitovi, nalet energije i adrenalina i đuskanja do zore koje niste iskusili na ovaj način nigde do sad, očekuje Vas na Kartelu u ovoj sezoni!

Dok nestrpljivo čekamo program nastupa za nastupajuću sezonu 2021., podsetimo se onih gostovanja u kojima smo uživali prethodnih leta. Na vrhunskim žurkama, koje su se organizovale gotovo svim danima u nedelji, za najluđi provod u gradu bili su zaduženi: Aca Lukas, Adil, Peđa Medenica, Đani, Slađa Allegro, Ivana Selakov, Lapsus bend i druga najveća imena domaće muzičke.

 

splav Kartel
splav Kartel

 

Splav Kartel se postarao i da ljubitelje RnB ritmova obraduje fantastičnim nastupima, pa su Jala brat i Buba Corelli obeležili RnB večeri na Kartelu.

Prestižnu reputaciju Kartel je izgradio, takođe, i zahvaljujući sofosticiranom urabanom enterijeru, neverovatnim svetlosnim efektima i savršenom ozvučenju najnovije generacije. Ništa manje značajna stavka je i iskusno gostoljubivo osoblje, kao i najkvalitetnija ponuda domaćih i stranih pića.

Dress code se podrazumeva. Rekli bismo da je elegantan i atraktivan stil dominantan među maksimalno namontiranim pripadnicama lepšeg pola. Za njima ne zaostaje ni zavodljivo namirisan jači pol.

Rezervišite vaše mesto na splavu Kartel putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).