Nova godina

Sunset Cocktail Cruise predstavlja jedinstven kocept hedonističlog opuštanja i uživanja na reci.

Kada vrelo letnje sunce užari beogradski asfalt Sunset Cocktail Cruise osvežiće Vas prijatnim povetarcem i talasima reke, kao i magičnim ukusom osvežavajućih koktela. Dodajte tome i sjajnu muziku, raspoloženu ekipu gostiju i veselu posadu, sa kojima će Vam dan proći u vrhunskom raspoloženju.

Vekovima su dve najveće beogradske reke, Sava i Dunav, povezivale srpsku prestonicu sa ostatkom sveta. Istovremeno, predstavljale su i granicu između tadašnjih imperija i obezbeđivale građanima svežu vodu, hranu, ali i rekreaciju.

U samom centru Beograda, na prelepoj lokaciji znanoj kao Ušće, formirajući na svojoj delti dva ostrva, Veliko i Malo ratno ostrvo, Sava se sastaje sa Dunavom. Dunav nastavlja sam svoj put ka Severnom i Crnom moru, u koje se i uliva.

 

Sunset Cocktail Cruise – kocept hedonističlog opuštanja na reci
Sunset Cocktail Cruise 

 

Obale prestoničkih reka krase uređena šetališta, duž kojih možete šetati, voziti bicikle ili rolere, ali i popiti piće ili obedovati na nekom od mnogobrojnih splavova. Ukoliko se odlučite za krstarenje brodom, možete doživeti spektakularnu avanturu i uživati u veličanstvenom pogledu i jedinstvenom doživljaju.

Mi Vas pozivamo na Sunset Cokctail Cruise, odnosno koktel krstarenje Savom i Dunavom sa fenomenalnom posadom broda Beograd 25.

Sunset Cocktail Cruise Beograd nudi sve letnje hedonističke simbole na jednom mestu: reke, brod, bajkovit zalazak sunca, čarobne koktele, prelepu muziku i nasmejano društvo.

Avantura počinje na Dorćolu i splavu Pristan sa koga se na brod ukrcavamo. Ukoliko slučajno ne znate, splav Pristan i brod Beograd 25, usidreni su na šetalištu pored Sportskog centra Milan Gale Muškatirović, poznatijeg kao nekadašnji SC 25. maj.

 

Sunset Cocktail Cruise – kocept hedonističlog opuštanja na reci

 

Krećemo na dvočasovno krstarenje, tokom kojeg obilazimo Dorćolski kej, Veliko ratno ostrvo, Zemun, Novi Beograd, Ušće, Brankov most, Stari savski most, Gazelu, Most na Adi… a kada noć osvoji Beograd, vraćamo se na lokaciju sa koje smo i krenuli..

Uživaćete u neponovljivim ukusima koktela, poput Sex on the Danube, Singi Dingi ili Taurunum sunrise, koje koktel majstori nude samo na ovom brodu. Osvojiće Vas panorama suncem obasjanih obrisa Beograda i njegovih najznačajnijih spomenika i znamenitosti. Taktovi letnjih hitova i smeh raspoloženih gostiju, celokupni užitak, na najlepši način, upotpunjuju.

Kulminacija ovog veličanstvenog krstarenja, dešava se u Zemunu, u koji brod uplovljava u momentima magičnog zalaska sunca nad Gardošom. Nestvaran spektar boja neba i vode prati odlazak sunaca na počinak u doboke vode Dunava.

 

Sunset Cocktail Cruise – kocept hedonističlog opuštanja na reci

 

Pojedinačna karta za Sunset Cocktail Cruise uključuje vožnju brodom, koktel majstore i dva koktela po želji, i sve to, po ceni od samo 1.600 dinara. Ukoliko želite da Vaše mesto tokom krstarenja bude na gornjoj palubi, po ceni od 2.000 dinara, možete kupiti kartu za VIP Sunset Cocktail Cruise.

Sunset Cocktail Cruise avantura startuje svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje u 18h.

Broj mesta je ograničen, tako da preporučujemo da pozovete ranije broj telefona 064 2692 834 i rezervišete svoje mesto.