Vrelo leto 2021 na splavu Pristan je pred nama! Još jedna sezona neponovljivog provoda uz najlepše RnB zvuke, nestvarno lep pogled i najatraktivniju urbanu ekipu, odbrojava dane do svečanog otvaranja.

Kada se prestonica užari od letnje topline, Beograđani najviše vole da „siđu“ do reke. Baš kao u legendarnoj pesmi grupe U škripcu, čiji stihovi glase: „Siđi do reke, večeras ja sam dole… siđi do reke, lepše je u dvoje…“.

Siđite do Dunava i njegove prelepe dorćolske obale. Ukrcajte se na splav Pristan, koji se tamo ljuljuška na laganim talasima reke, od davnina poznate kao granice raznih carstava i naroda jer protiče kroz deset država.

 

Splav Pristan
splav Pristan

Upijajte pozitivnu energiju magičnih izlazaka i zalazaka sunca nad Beogradom, osvežite se šarenim koktelima i uživajte u najboljim RnB ritmovima.

Splav Pristan prepoznatljiv je kao mesto koje neguje samo ovaj muzićki pravac. Prepoznatljiv je i po raznolikim tematskim dešavanjima i žurkama, kao i po sjajnim gostovanjima domaćih i stranih DJ-eva.

Tokom cele nedelje, u opuštenom i prijatnom, a istovremeno eksluzivnom i nesvakidašnjem ambijentu, očekuju Vas spektakularne žurke koje ćete dugo pamtiti. Očekuju Vas i nova poznanstva i druženja sa veselom klaberskom ekipom i prešarmantnim ljubaznim osobljem.

Poozovite broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp), rezervišite Vaše mesto i uživajte u letnjoj magiji na splavu Pristan.