Nova godina

Tasos letovanje 2022 biće pravo zadovoljstvo i uživanje kao i predhodnih godina, a razlog tome jeste neodoljiva lepota ovog ostrva i plaže koje će vam dati utisak daleke tropske destinacije. Prozirno more, sitan pesak i bogata vegetacije, glavne su karakteristike ostrva Tasos koje sve posetioce ostavljaju bez daha.

Tasos je najsevernije grčko ostrvo u Egejskom moru a ujedno i ostrvo koje je blizu Srbima, zbog čega će se mnogi opredeliti baš za Tasos letovanje, koje pruža neodoljivu prirodu i plažu koja oduševljava sve posetioce. Kada pomenemo kristalno čistu vodu u Grčkoj, definitivno je prva asocijacija magičan Tasos.

 

TASOS LETOVANJE

 

Tasos letovanje
Tasos letovanje

 

Tasos letovanje ove godine biće jedno od najatraktivnijih destinacija koje će vam pružiti nezaboravan odmor i potpuno uživanje u svakom trenutku. Bilo da planirate odmor sa porodicom, partnerom ili prijateljima, Tasos letovanje je mesto koje ćete odmah zavoleti. Tasos letovanje je sve što je potrebno onima koji žele kvalitetno da se odmore i uživaju u miru i tišini.

Ostrvo puno čarolija i uživanja, učiniće vaš odmor savršenim i nezaboravnim. Sa kopna se trajektom dolazi do ostrva, odakle vaša letnja avantura počinje. Ukoliko planirate da vaš odmor začinite istraživanjem i dugim šetnjama, imaćete toliko toga da posetite i vidite.

Tasos ostrvo obiluje peščanim i kamenim plažama, skrivenim pećinama, liticama sa kojih se pruža magičan pogled na more, tu su i arheološka nalazištima koji su vredni svake posete.

 

Tasos letovanje
Tasos letovanje

 

U gradu Limenas koji je glavni grad i luka ostrva Tasos možete videti dosta toga, a ono što ne smete propustiti jesu ostaci antičkog grada, amfiteatar, akropolj, itd. Pored toga, ovde se nalazi i jedan od najboljih lokalnih arheoloških muzeja u Grčkoj, koji toplo preporučujemo da posetite.

Da li ste čuli za mesto Teologos? Mesto je poznato po izvrsnoj jagnjetini ali i zbog toga što odiše pravim grčkim stilom davnih vremena uz kamene krovove i starim kućicama.

Ono što svakako ne smete izostaviti prilikom letovanja na Tasosu, jesu neoidoljive plaže koje će vas potpuno oduševiti svojom lepotom.

 

Naša topla preporuka za 5 najlepših plaža na Tasosu jesu:

 

– Paradise beach

– Saliara beach

– Golden beach

– Pachis beach

– Notos beach

 

U nastavku teksta predstavljamo vam odlične smeštajne jedinice koje će zadovoljiti sve vaše potrebe tokom odmora. Odaberite smeštaj po želji, a agencija Mayak Tours pripremila vam je neverovatne ponude kojima je teško odoleti.

 

VILA GREEN GARDEN

Vila Green garden

Vila Green Garden je prelepa vila udaljena od gradske plaže oko 1,3km a od samog centra udaljenaj e 500m. Vila Green garden nudi dvokrevetne, trokrevetne i 1/2 +1 studije. Svaki smeštaj ima čajnu kuhinju sa neophodnim elementima za tačan broj osoba. Takođe, tu je i Wifi, TV kao i klima u svakoj sobi.

 

HOTEL ASTIR NOTOS

Hotel Astir Notos


Hotel Astir Notos
 nalazi se na samo 250m od plaže i centra Potosa. Hotel nudi teretanu, saunu i komforan bazen sa hidromasažerima. Od smeštaja u ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Svaka soba poseduje sve što vam je ptorebno za prijatan odmor. Hotel Astir Notos ima restoran gde se služi nacionalna i internacionalna kuhinja.

 

VILA TASOS

Vila Tasos
Vila Tasos

Vila Tasos udaljena je 600m od gradkse plaže i 100m od samog centra Limenasa. Vila Tasos u svojoj ponudi ima dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba poseduje kuhinju sa osnosnim elementima, TV, Wifi i klimu. Sve sobe poseduju i zasebnu terasu.

 

Ovo su apartmani ukoliko želite kompletno uživanje tokom odmora, a da ste blizu svih dešavanja i avih atrakcija na prelepom ostrvu Tasos. Mayak Tours je agencija sa dugogodišnjim iskustvom u putovanjima, a ukoliko želite dodatne informacije u vezi smeštaja, možete ih kontaktirati putem broja 011/303-6400 ili 064/222-6510.

Odaberite vaš smeštaj već danas i iskoristite mnoge pogodnosti!

T.Ž.