Nova godina

Tea Tairović nastupiće po prvi put u Beogradskoj areni, a ovaj veliki solistički koncert, popularne i vatrene Tee, biće muzički vrhunac godine!

Sa nestrpljenjem očekujemo 21. septembar 2024. godine, kada će Beogradska arena biti domaćin jednog od najvećih muzičkih događaja ove godine – koncerta Tee Tairović. Ova muzička manifestacija pod nazivom ‘Neka gori Balkan’ predstavlja vrhunac Teinog dosadašnjeg umetničkog rada i start njene velike balkanske turneje.

Tea Tairović, čije su pesme postale neizostavni deo muzičkog repertoara na Balkanu, izvešće mix starih hitova koji su je proslavili i novih pesama sa albuma ‘TEA’. Album, koji je u rekordnom roku postao hit na svim muzičkim platformama, sadrži trinaest pesama od kojih većinu Tea potpisuje, pokazujući svoj talenat i u ulozi autora. Pesme poput ’Zbogom ljubavi’, ‘Bakšiš’, ‘Pozovi’, ‘Tea’, ‘Pec’, ‘Naivčina’, ‘Titanik’, ‘Ola’, ‘Nek ti je srećno’, ‘Udri’, ‘Ime mi je ljubav’, ’Veštice’ , ‘TEANUCCI’ (snimljena sa popularnim reperom Nućijem) … ” obećavaju da će uživo zvučati još impresivnije.

Osim muzičkog užitka, publika može očekivati spektakularni vizuelni doživljaj. Napredna tehnologija osvetljenja i video projekcije stvoriće atmosferu koja će pratiti dinamiku koncerta, uz koreografije koje će biti posebno osmišljene i prilagođene svakoj pesmi. Specijalno dizajnirana scenografija obećava da će svaki kutak arene biti iskorišćen za kreiranje jedinstvenog vizuelnog iskustva.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl su već u prodaji, sa opcijama koje zadovoljavaju sve ukuse i preferencije. Od direktnog učešća u akciji na parteru do opuštenog uživanja u muzici sa viših nivoa arene, svaki fan može naći savršeno mesto. Ne propustite priliku da budete deo večeri koja će ostati upamćena kao jedan od najvećih muzičkih događaja u regionu.

Pridružite se Tea Tairović i hiljadama njenih fanova u Beogradskoj areni i budite deo večeri kada “Neka noćas gori Balkan” neće biti samo naziv koncerta, već stvarnost koju ćemo zajedno doživeti!

Tea Tairović Nova godina 2025.

U gradskim krugovima sve se glasnije šuška o spektaklu koji Tea Tairović priprema za kraj ove godine. Ako su glasine tačne, Tea će za doček Nove 2025. godine zauzeti scenu u veličanstvenoj banket sala Sava Centar Banquet Hall, koja je prethodne godine bila rasprodana do poslednjeg mesta tokom novogodišnjeg nastupa Aleksandre Prijović.

Tea je već pokazala da dobro zna kako se pravi šou. Nastupi Tea Tairović Nova godina, održani u hotelu Majdan (doček 2023.) i na Zagrebačkom velesajmu (doček 2024. godine) bili su najtraženiji događaji te sezone, a repriza Nove godine 2024. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, gde je Tea zapalila atmosferu vrelim plesom i fantastičnim glasom, bila je jednom reči – spektakularna.

S nestrpljenjem očekujemo zvaničnu potvrdu da li će Tea Tairović, za doček Nove 2025. godine, zaista pružiti Beograđanima i gostima glavnog grada priliku da uživaju u nezaboravnom novogodišnjem spektaklu sa njom.