Top 5 restorana za proslave pomoći će vam pri odabiru najidealnijeg mesta za vaš specijalan dan. Kako Beograd nudi veliki broj prelepih mesta za ovakve prilike, mi smo odabrali 5 restorana koji su po određenim kriterijumima najbolji.


NAJLEPSE LOKACIJE ZA VENCANJE

Najlepse lokacije za vencanje su upravo mesta na kojima se nalaze restorani koje ćemo vam sa zadovoljstvom preporučiti. Posebni su ne samo zbog lokacije, već i zbog svog ambijenta, atmosfere i kvalitetu usluge.

 

restoran Amphora
restoran Amphora


RESTORAN AMPHORA


Restoran Amphora
nalazi se na reci i samim tim priuštiće vam čaroban pogled tokom vaše proslave. Pored toga, imaćete priliku da zabeležite najlepše fotografije i uživate u vašem romantičnom danu. Amphora restoran je elegantno i luksuzno opremljen a ukoliko želite, vašu organizaciju možete prepustiti iskusnom timu koji će vam sa zadovoljstvom prirediti proslavu iz snova. Kapacitet restorana Amphora je do 200 sedećih mesta i 300 u koktel varijanti, tako da se čini idealnim za veće ili intimnije proslave.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Garden Hill
Garden Hill


GARDEN HILL


Garden Hill
je luksuzan restoran koji će vam prirediti glamuroznu proslavu o kakvoj ste maštali. Svaki detalj rađen je sa posebnom pažnjom kako bi svaka sitnica privukla pažnju svakom posetiocu. Pored čarobnog ambijenta imate priliku da organizaciju proslave prepustite organizatorima koji poseduju veliko iskustvo i koji će se potruditi da pročita svaku vašu želju. Kapacitet restorana Garden Hill je do 500 gostiju, tako da se čini kao odlično mesto za velike i glamurozne proslave.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

banket sala hotel Jugoslavija
banket sala hotel Jugoslavija


HOTEL JUGOSLAVIJA BANKET SALA


Banket sala hotela Jugoslavija
je jedan od najlepših prostora ukoliko želite elegantnu proslavu sa stilom. Pored velikog broja uspešno organizovanih proslava ovo mesto vam garantuje nezaboravan provod za vaš poseban dan. Šta god da poželite da proslavite ovde, sigurni smo da će proslava proteći savršeno. Kapacitet banket sale je do 600 mesta tako da se čini pogodnim za sve vrste proslava. Luksuzno opremljen objekat psoeduje i najkvalitetniju rasvetu i ozvučenje kako bi sve bilo na visokom nivou.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

splav Acapulco
splav Acapulco


ACAPULCO EVENTS


Acapulco events
je dobro poznato mesto koje organizuje sve vrste proslava već dugi niz godina i to veoma uspešno. Kao jedno od najmodernijih mesta učiniće vašu proslavu čarobnom i elegantnom. Sa obzirom da se Acapulco nalazi na reci, vaša proslava biće zaista jedinstvena i prepuna prelepih trenutaka. Kapacictet restorana Acaplco je do 270 sedećih mesta, dok je 350 zvanica moguće u koktel varijanti. Kao lider u proslavama, restoran Acapulco prirediće vam proslavu prepunu iznenađenja i lepih trenutaka.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

restoran Jezero by Azzaro
restoran Jezero by Azzaro


RESTORAN JEZERO BY AZZARO

 

Restoran Jezero by Azzaro nalazi se na Adi Ciganliji i predstavlja pravo bajkovito mesto u kojem ćete doživeti savršenu proslavu. Moderno opremljen ambijent i luksuzno opremljena sala učiniće vaš dan čarobnim i jedinstvenim. Kapacitet restorana Jezero je do 600 mesta tako da je idealno mesto za sve vrste proslava. Zahvaljujući lokaciji stvorićete najlepše fotografije i priliku da uživate u ronamtičnoj proslavi kojom ćete biti oduševljeni i vi i vaši gosti.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.