Iznajmljivanje splava za proslave u Beogradu ponekada može biti konfuzno jer je u ponudi vrliki broj splavova koji su po mnogo čemu posebni. Ipak, mi ćemo vam predstaviti tri splava koji su po našim kriterijumima zaista drugačiji, i koji su nam dali poseban utisak prilikom naše posete.


SPLAVOVI ZA PROSLAVE

Splavovi za proslave poslednjih godina psotaju sve veća atrakcija i prilika da doživite rođendan na potpuno drugačiji način. Upoznajte tri najlepša splava koji će vam pružiti proslavu iz snova.

 

splav Acapulco
splav Acapulco

SPLAV ACAPULCO

Splav Acapulco je jedan od najpoznatijih splavova sa dugom tradicijom i dokazanim kvalitetom. Nalazi se na Keju Oslobođenja i predstavlja savršeno mesto za vašu proslavu. Kapaciteta do 200 sedećih mesta i 350 u koktel varijanti čini se kao odlično mesto za veće ili manje proslave. Šta god da pomislite, na ovom splavu je moguće. Ambijent je moderno opremljen svom pratećom opremom kao što su ozvučenje i rasveta kako bi sve sijalo za vaš poseban dan.

Splav Acapulco do sada je uspesno organizovao veliki broj proslava tako da vam sa sigurnošću tvrdimo da ćete potpuno uživati i vi i vaši gosti.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

PROČITAJTE JOŠ: 3 najbolja splava za proslavu Nove godine

 

Event centar Kopernikus
Event centar Kopernikus

EVENT CENTAR KOPERNIKUS

Splav Kopernikus je mesto koje odiše elegancijom i glamurom. Ukoliko uživate u komforu, ovo je pravo mesto za vašu proslavu. Splav se prostire na dva nivoa, tako da su u istom trenutku moguće organizovati 3 različita događaja. Nalazi se na ušću Save u Dunav i priuštiće vam čaroban pogled koji će sigurno doprineti vašioj proslavi, ali i savršenim fotografijama.

Kapacitet splava je do 1200 osoba, a ambijent se može preurediti prema vašim potrebama. Bilo da želite veliku ili intimniju proslavu, sigurni smo da ćete biti zadovoljni u svakom smislu. Ukoliko vam je ptoreban organizator koji će organizovati proslavu umesto vas, budite sigurni da ćete sarađivati sa pravim profesionalcem.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Restoran Amphora
Restoran Amphora

AMPHORA RESTORAN

Restoran Amphora je mesto koje odiše elegancijom i hedonizmom. Ovo je pravo mesto za intnije proslave, i za one koji planiraju da zaista uživaju u svakom trenutku. Amphora vam nudi čaroban pogled, najukusnija jela i savršen ambijent. Sigurni smo da ćete ovde osetiti dobru energiju, kao što smo mi to osetili.

Mesto koje je opremljeno sa puno pažnje i znanja, potrudiće se da vaša proslava prođe baš onako kako ste zamišljali. Kapacitet restorana Amphora je do 200 sedećih mesta i 300 u koktel varijanti, tako da su moguće sve vrste proslava. Kao mesto koje predstavlja pravu oazu mira, sigurni smo da ćete ovde doživeti vaše savršene trenutke.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.