U potrazi za najidealnim mestima za vašu proslavu, pronašli smo tri izuzetna restorana za proslave koji su po mnogo čemu posebni. Tu ubrajamo anterijer, atmosferu, ponudu i vrhunsku uslugu. U nastavku saznajte koja su to mesta koja smo posebno izdvojili.

RESTORANI ZA SVADBE

Restorani za svadbe su idealna prilika da uživate u svom specijalnom danu uz vaše najdraže i doživite dan za pamćenje. Bilo da želite manje ili veće proslave, ovo su mesta koja će vam se u svakom smislu prilagoditi kako bi sve bilo baš onako kako ste zamislili.

IMPERIUM HALL

Imperium Hall nalazi se na Adi Huji i predstavlja pravo osveženje i idealno mesto za vašu proslavu iz snova. Uz čaroban pogled na reku doživećete nezaboravne trenutke i priliku da na poseban način uživate u vašem danu. Kapaciteta do 400 ljudi čini idealnim mesto za sve vrste proslava. Luskuznog i elegantnog enterijera, Imperium Hall udovoljiće svakoj vašoj želji, a vaša proslava biće na visokom nivou. Ako ste razmišljali o romantičnom pogledu na reku, Imperium Hall je savršeno mesto za vas.

Imperium Hall nalazi se na adresi Eko zona Ada Huja bb, Beograd.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

LOVE HOUSE EVENT HALL

Love House Event hall je mesto novije generacije koji će za vaš dan sve pripremiti sa zadovoljstvom i puno ljubavi kako biste vi i gosti bili oduševljeni. Moderno opremljen restoran poseduje sve što je potrebno za vaš specijalan dan, od elegantne dekoracije do najkvalitetnije rasvete i ozvučenja kako bi sve bilo savršeno. Kapacitet restorana Love House je do 400 mesta tako da će se sala prilagoditi svim vašim potrebama. Uz prijatnu dozu luksuza i komfora imaćete najlepšu proslavu ikada.

Love House event Hall nalazi se na adresi Ljubice Luković 5, Beograd.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

SER GILLES RESTORAN

Ser Gilles restoran je mesto koje će vas osvojiti na prvi progled. Sve izgleda besprekorno čisto i elegantno, a celokupan enterijer sale je pun pogodak jer odiše isključivo elegancijom. Vrhunska rasveta i ozvučenje učiniće vašu proslavu dinamičnom, a posebnu čar daće vam pod ispod kojeg se nalaze ruže koje izgledaju zaista zadivljujuće. Kapacitet restoranaje 400 zvanica i predstavlja savršeno mesto za manje i veće proslave. Kao jedno od najtraženijih mesta, Ser Gilles učiniće da vaš dan izgleda kao iz bajke.

Restoran Ser Gilles nalazi se na adresi Crnotravska 4b, Beograd.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.