Nova godina

Pored same organizacije kada je novogodisnje veče u pitanju, gde ćemo i sa kim dočekati ponoć, postavlja se i pitanje sta obuci za Novu godinu? Kako nam Nova godina i celokupna organizacija može zadati glavobolje, evo nekoliko ideja za savršen sajling u novogodišnjoj noći.

GARDEROBA ZA NOVU GODINU

Garderoba za Novu godinu je stvar izbora i ukusa. Ako želite da se osećate prijatno, odaberite komfornu garderobu u kojoj ćete moći da uživate tokom cele noći. Ako ipak, želite da se osećate elegantno i da privučete pažnju na sebe, onda preporučujemo detalje ili komad garderobe koji će sijati.

Ipak je Nova godina i sve je dozvoljeno, zar ne?

HALJINE ZA NOVU GODINU

Haljine za Novu godinu su najčešći i pravi izbor većine devojaka. Pored toga što trebate izgledati elegantno u novogodišnjoj noći, sigurni smo da ćete se zaista dobro osećati u njoj.

Za ovakvu vrstu proslave dozvoljene su haljine svih dezena i dužine. Od kratkih haljinica do onih dugih do poda, Nova godina vam pruža mogućnost da ukombinujete razne stvari i prepustite mašti na volju. Važno je da odaberete dužinu haljine, materijal i boju kako bi sve bilo idealno za najluđu noć.

Uz upadljivu haljinu, preporučujemo diskretne cipele i bez previše nakita.

PANTALONE ZA NOVU GODINU

Pantalone za Novu godinu su odlična ideja ako želite da ih ukombinujete sa nekom super interesantnom majicom. Odaberite idealan materijal pantalona, to mogu biti svečane pantalone, od satena, likre ili žerseja, šta god da odaberete svaki model pantalona se savršeno može ukombinovati sa nekim šljokicama ili nečim drugim što sija i može privuči pažnju.

CIPELE ZA NOVU GODINU

U zavisnosti koja je vaša odevna kombinacija, cipele za Novu godinu se biraju nakon stajlinga i super su za izlazak u klubovi Beograd. Kao i garderoba, i cipele mogu sijati u novogodišnjoj noći, samo pazite da ne preterate sa šljokicama jer može izgledati neukusno. Ako ste se pak odlučili za pantalone, možemo preporučiti crne pantalone, šljokičave cipele recimo zlatne ili srebne boje, uz diskretnu satensku majicu ili košuljicu.

Dozvolite sebi da budete ono što jeste i odaberite komad garderobe u kojem ćete se najbolje osećati. Važno je da budete svoje i da vam stajling bude komforan, a uz odličan stil i dobro raspoloženje garantujemo vam da nećete ostati neprimećene.

T.Ž.