Nova godina

 

Vending aparati i njihove prednosti među kojima je i praktičnost, postali su veoma zastupljeni na svim mestima gde se nalazi veća količina ljudi. Razlog zbog čega su baš ovi aparati postali neizostavni u svakoj većoj kompaniji u Srbiji, jeste što sa njima možete da poboljšate produktivnost svojih zaposlenih, te njima i sebi uštedite na vremenu i novcu.

 

VENDING APARATI

 

Veding aparati su samouslužni aparati iz kojih možete da dobijete kafu, čaj, vodu, sokove i razne grickalice. Naročito se koriste u većim kompanijama gde ima velik broj zaposenih. Ovi aparati veoma su korisni jer jednim pritiskom na dugme možete da pojedete ili popijete baš ono što želite, a da ne morate da idete u prodavnicu.

Vending aparati su kreirani u želji da se onima koji nemaju mnogo slobodnog vremena, na brz i jednostavan način olakša pristup hrani i piću. U aparatu se nalaze vrhunske sirovine i proizvodi najpoznatijih proizvođača. Kompanija Mikus dizajnirala je posebne veding aparate odličnog kvaliteta koji će vam omogućiti uvek sveže proizvode.

 

vending-aparati-i-njihove-prednosti-3

 

Ne morate više da čekate red za kafu u kafiću ili da je kuvate u kuhinji. Ovaj aparat vam sprema kafu za petnaest sekundi, tako da vama ostaje više vremena za pauzu na poslu.

Veding aparati su i ekonomični jer isključuju potrebu za posedovanjem kuhinje, a imaju sve što može da vam zatreba. U funkciji su i na raspolaganju dvadeset i četiri časa, jednostavno se upotrebljavaju i uklapaju se u svaki ambijent.

Mikus donosi i besplatno postavlja Veding aparate. Redovno i o njihovom trošku servisiraju, pune sirovinama aparate, održavaju higijenu i otklanjaju eventualne kvarove i oštećenja. Vaše je samo da obezbedite mesto za automat i korištenje vode i struje.

Važno je napomenuti da voda u aparatu nije iz česme. Sipa se isključivo kupovna voda radi boljeg ukusa i zaštite aparata od stvaranja kamenca.

Plaćanje proizvoda iz aparata se vrši na dva načina. Prvi je tradicionalni način, papirnim ili metalnim novcem, a drugi je sa ključem ili karticom. Aparati vraćaju kusur, što je takođe dobro znati.

 

vending-aparati-i-njihove-prednosti

 

Posedovanjem veding aparata u vašoj firmi možete da povećate produktivnost svojih zaposlenika i da im pružite veću pauzu uz kvalitetne proizvode. Oni će to znati da cene. Takođe, započećete jutro na lep način, uz miris vrhunske kafe koja će vam zasigurno ulepšati ostatak radnog dana.

Veding aparati osmišljeni su davnih godina i od prvog dana su toliko popularni da ih osim u firmama možete videti na autobuskim i železničkim stanicama, kao i u čekaonicama. Postoje različite vrste i dizajni vending aparata, a ono što je svima zajedničko jeste kvalitet i brzina usluge.

Poručite veding aparat besplatno već danas i povećajte produktivnost u svojoj firmi.

 

 

V.R.