Nova godina

 

Ukoliko vas zanimaju najkvalitetniji aparati za toalete, u nastavku ovog teksta ćemo vam reći nešto više o njima i objasniti zbog čega ih odlikuje ekonomičnost i efikasnost. Zastupljeni su u gotovo svim sferama poslovanja, od kojih je najzastupljenije, svakako, ugostiteljstvo u kojem pronalazi široku upotrebu.

 

APARATI ZA TOALETE

 

Aparati za toalete predstavljaju veoma važan izbor danas ukoliko želite da održavate higijenu na visokom nivou i da time ostavite dobar utisak na druge ljude. Pored toliko izbora potrebno je odlučiti se za najboljeg, jer čistoća nikada ne bi trebala biti upitna, složićete se. Pogotovo u ovo vreme kada vladaju razni virusi koji su lako prenosivi, stoga je važno da posećujete mesta čiji toaleti su sigurni za vas i vaše zdravlje.

 

Hygiene Team Professional je svojom bogatom ponudom uvek korak ispred drugih. Oni se trude da uvek u pravo vreme i na profesionalan način odgovore na sve potrebe svojih klijenata imajući u fokusu na prvom mesti kvalitet, a onda i sve aktuelne trendove na tržištu. Prednost asortimana koji oni nude je u tome što su svi njihovi proizvodi ekološki prihvatljivi, te na taj način informišu svoje klijente o važnosti ove teme. Ko ne bi verovao i cenio nekoga kome je pored zadovoljnog klijenta, važna i zaštita životne sredine?

 

najkvalitetniji-aparati-za-toalete-2

 

 

DISPANZER ZA TEČNI SAPUN NA SENZOR

 

Tork dispanzer za tečni sapun na senzor omogućava vam da ostavite dobar utisak na svoje goste. Njegov način doziranja bez dodira obezbeđuje odličan nivo higijene svima koji ga koriste. Pored toga, ovi dozatori imaju funkcionalan i moderan dizajn koji će da istakne vaš objekat i po lepoti, pored već spomenute čistoće.

Održavanje je veoma jednostavno jer poseduje LED indikator nivoa, koji pokazuje kada je potrebno napuniti dozator. Ovaj crni plastični dozator ukopiće se u svaki prostor, vaše je samo da mu pronađete prikladno mesto.

 

najkvalitetniji-aparati-za-toalete-3

 

DISPANZER ZA SLOŽIVI UBRUS

 

Tork dispanzer za složivi ubrus upotrebljava se bez dodira po principu jedan po jedan ubrus. Tako se dozira potrošnja papira a i održava čistoća vaših ruku. Velike dimenzije ubrusa povećavaju kapacitet sušenja, a ovaj Mini držač savršen je za prostorije sa ograničenim prostorom na zidu. Ovaj dispanzer jedinstvenog je dizajna, a dopuna mu je veoma jednostavna.

 

S obzirom da ovako kvalitetne dispanzere treba popuniti, dobra vest je da je pored sapuna, papirna galanterija u ponudi kompanije Hygiene Team Professional. Prvoklasni složivi ubrusi i ubrusi u rolni obezbediće vašim gostima ugodno sušenje ruku, jer su nežni i pružaju osećaj visokog kvaliteta.

 

Obezbedite samo najbolje za vaš ugostiteljski objekat. Odaberite proizvode kojima ćete zadovoljiti sve potrebe svojih klijenata, a koji pored toga što su kvalitetni, održavaju konstantan visok nivo higijene, što dodatno doprinosi praktičnosti i učinkovitosti.

 

V.R.