Nova godina

 

Pored velikog broja kurseva za frizere koji postoje kod nas, vreme je da saznate zašto je kurs za frizera na Akademiji Panjković odličan izbor. Akademija koja brine o svojim polaznicima, prenosi svoja znanja profesionalno i posle koje ćete moći da se zaposlite ili da otvorite sopstveni salon, verujemo da je vredna vaše pažnje.

 

Kurs za frizera Akademija Panjkovic

 

Ukoliko još uvek niste odabrali svoju profesionalnu orijentaciju, ili ste nezadovoljni trenutnim zaposlenjem, kurs za frizera Akademija Panjković može mnogo toga da vam donese u finansijokom i u profesionalnom smislu. Jeste li znali da je zanimanje frizera jedno od 5 najtraženijih kod nas? Što znači da kada budete završili dobrar kurs i kada budete imali potrebno znanje i veštine, neće biti problema u pronalaženju posla. Što nije česta pojava današnjiće, složićete se.

 

zasto-je-kurs-za-frizera-na-akademiji-panjkovic-odlican-izbor-2

 

Kurs za frizera traje 6 meseci, a na obuku se ide svakoga dana od ponedeljka do petka. U slučaju da niste iz Beograda i potreban vam je smeštaj, Akademija Panjković ima nekoliko preporuka u blizini škole, tako da vi ne morate da razmišljate o tome. Vaše je samo da sa velikom željom i upornim radom pohađate ovaj kurs i uspešno ga završite.

 

Sadržajna edukacija iz oblasti ženske i muške frizure koja je kreirana po veoma visokim standardima, pružiće vam odgovarajuće profesionalno znanje, koje će vam omogućiti da se samostalno bavite ovim poslom. Moći ćete da otvorite svoj salon, da postanete brend i prepoznatljivo ime u svojoj oblasti, ili da se lako zaposlite u nekom od cenjenijih frizerskih salona. Ovaj kurs za frizera nije običan kurs koji kada završite, budete zaboravljeni od strane škole. Vi postajete deo velike porodice Panjković Akademije.

 

zasto-je-kurs-za-frizera-na-akademiji-panjkovic-odlican-izbor-3

 

Svojim najboljim studentima akademija može da ponudi posao u svom salonu, a ostale vredne polaznike preporučuje takođe sjajnim salonima u gradu. Prepoznatljivo i cenjeno ime Akademije Panjković otvoriće vam sva vrata frizerskih salona, jer je poznato koliko se kod njih radi na svim poljima ovog zanata. Od tehničkih stvari, preko neophodne prakse pa do odnosa frizera i klijenata gde koriste posebnu psihologiju odnosa.

 

Upišite kurs za frizera Akademija Panjković ako želite da se bavite poslom koji je kreativan, inovativan i perspektivan. Nakon završenog kursa svakako ćete imati znanje i veštine koje su potrebne, tako da za vas nema granica, ali bukvalno. Na kraju ćete da dobijete sertifikat koji je priznat u Evropi i sa kojim ćete moći da se zaposlite i izvan Srbije.

 

 

V.R.