Nova godina

 

Daleko od svih civilizacijskih uređenja i gradske gužve, okruženi rajskom prirodom ovoga kraja, čeka vas savršena avantura i zabava za celu porodicu – rafting na Tari. Spoj pustolovine i odmora kakav nam nekada svima treba, zbližiće još više članove jedne porodice i naterati ih da, zajedničkim snagama, pređu sve prepreke koje budu postavljene ispred njih. Ovde ćete da doživite trenutke koji se pamte, dani će vam biti ispunjeni druženjem i sjajnom energijom, stoga je rafting na Tari nešto što ne biste smeli da propustite.

 

RAFTING NA TARI

 

Ukoliko želite da osetite neverovatan adrenalin i uzbuđenje koje prati ovaj vid sportske aktivnosti, onda je rafting na Tari baš za vas. Na jedinstven način možete da spojite odmor, uživanje i uzbuđenje u netaknutoj prirodi, koje će da vam otvori potpuno nove horizonte. Rafting je veliki izazov kojim pomerate sopstvene granice i pomoću kojeg u vidu zajedništva sa drugim članovima u čamcu, stižete do odredišta. Usput ćete videti kadrove prirode iz drugačije perspektive, zbog kojih ćete se osećati neverovatno lepo.

 

Rafting na Tari je izazovna pustolovina u kojoj učestvuju od 4 do 10 članova. Obučeni u zaštitna odela i kacige, sa veslom i pod potpunom opremom, spremni ste za avanturu života. Svaki čamac ima svog vodiča kojeg popularno nazivaju i skiperima, a svaki od njih je prošao neophodnu obuku i profesionalno upravlja čamcem. Stoga ne morate da brinete jer je sigurnost zagarantovana i tokom najvećih brzaka. Uz njih ćete na zanimljiv i bezbedan način da doživite ovaj sport, gde raspoloženje varira od velike ushićenosti do potpune mirnoće.

 

avantura-i-zabava-za-celu-porodicu-rafting-na-tari-2

 

Tara je najpogodnija reka za rafting, što potvrđuje činjenica da na svom toku ima prosečan pad od 4,5 metara po kilometru. Njena kristalno čista voda koja je pitka celom dužinom svog toka, osim što će da vam ulepša pogled, takođe će da vas osveži. Kamp Rajska Rijeka nalazi se na sjajnoj lokaciji za rafting, na poslednjih 15 kilometara toka Tare, koji je i najatraktivniji deo za ovaj sport. Pored raftinga, tu su još neke delatnosti koje će da vam ulepšaju boravak ovde.

 

Jedna ugodna ali nesvakidašnja aktivnost je svakako Jeep safari. Na potpuno drugačiji način možete da iskusite i da doživite lepote ovog kraja, te da pored prizora kanjona Tare, uživate u krajolicima nacionalnih parkova Durmitor i Sutjeska. Planine koje vas okružuju i lepota njihovog preplitanja, slike su koje će vam ostati zauvek u sećanju. Fascinantna brana na Pivi kao i pogled na tri kanjona gde je prirodna granica između dve države, oduševljavaju svakog posetioca i odlično su mesto za izuzetne fotografije.

 

avantura-i-zabava-za-celu-porodicu-rafting-na-tari-3

 

Ukoliko želite da poletite iznad Pivskog jezera i da vidite prirodu iz malo drugačijeg ugla, onda je zip line prava aktivnost za vas. Zip line je siguran i veoma uzbudljiv vid sportske rekreacije. Let traje dve minute sa jednom kratkom pauzom za predah i slikanje po želji, kako biste zabeležili sjajne prizore svoje pustolovine.

 

Tražite li nezaboravne trenutke koje ćete godinama da prepričavate na porodičnim okupljanjima, Rajska Rijeka je idealna za vas. Uz sve što će vam pružiti jedinstvena priroda koja okružuje ovaj kamp, pored aktivnosti kojima ćete da pokrenete sebe, tu je i preukusna hrana kao i čist i udoban smeštaj za sve.

 

 

 

V.R.