Nova godina

 

Ukoliko je vaša vizija idealnog odmora mirno letovalište u krugu vaše porodice, onda je vreme da saznate zašto je Vrasna Beach idealan izbor za letovanje. Oko sedamdeset kilometara udaljeno od Soluna, nalazi se ovo prelepo mesto čije ulice prate peščane plaže, a boja mora oduzima dah svojom lepotom. Ovde možete da uživate u suncu, čistom i toplom moru kao i prelepoj prirodi koja vas okružuje.

 

Vrasna Beach letovanje 2022


Vrasna Beach letovanje 2022
mesto je gde možete potpuno da se prepustite svom dugo očekivanom godišnjem odmoru, bez gužve i buke. Uređeno šetalište, more koje je godinama nagrađivano “Plavom zastavicom” i ljubazni domaćini savršen su spoj za relaksaciju i letovanje iz snova. Ovo mesto koje se nalazi u regiji Svetog Đorđa, iako ima celu ulicu sa kafićima i restoranima, podređeno je isključivo mirnom odmoru sa prijateljima ili porodicom. Ako ipak želite da imate mogućnost večernje zabave i razonode, možete da je pronađete u obližnjoj Asprovalti, najvećem turističkom centru u ovom delu Grčke.

 

U nastavku teksta ćemo da vam opišemo tri smeštaja u ovoj prelepoj regiji, za koje smo sigurni da će da odgovaraju vašim zahtevima.

 

Apart hotel Filoxenia Earia – Vrasna


Apart hotel Filoxenia Earia – Vrasna
nalazi se u centru Vrasne i udaljena je samo 120 metara od plaže. Ova vila sa bazenom sadrži trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četverokrevetne apartmane. Sve smeštajne jedinice vile Eiria (Filoxenia 1) opremljene su kuhinjom, kupatilom, televizorom, terasom sa garniturom za sedenje, kao i sa klima uređajem koji se dodatno naplaćuje 5 evra po danu. U okviru objekta nalazi se i perionica veša (čije se korištenje dodatno naplaćuje), bazen sa ležaljkama, roštilj, dečije igralište, parking, kao i neizostavni Wireless internet.

 

zasto-je-vrasna-beach-idealno-mesto-za-letovanje-2

 

Apart hotel Filoxenia Evgenia – Vrasna


Apart hotel Filoxenia Evgenia – Vrasna
je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Beach-a i udaljen je samo 120 metara od plaže. Smeštaj sadrži trokrevetne i
četvorokrevetne studije, kao i četverokrevetne i petokrevetne apartmane. Sve smeštajne jedinice vile Evgenia (Filoxenia 2) opremljene su kuhinjom, kupatilom ,televizorom, terasom i garniturom za sedenje kao i klima uređajem uz doplatu od 5 evra. U okviru objekta ovde se takođe nalazi bazen sa ležaljkama, roštilj, dečje igralište, besplatni parking kao i Wireless internet. Ukoliko imate dete, njegov boravak je besplatan.

 

Vila Summer Dream – Vrasna Beach


Vila Summer Dream – Vrasna Beach
je kuća smeštena u mestu Vrasna Paralija, na samoj obali Egejskog mora. Na samo pedesetak metara od vile nalazi se mali supermarket koji je dobro sanbdeven svežim namirnicama. U blizini smeštaja, uz obalu, nalazi se
veliki broj restorana i kafića, kao i igraonica za decu. Ono što je veoma zanimljivo je da se do susednih mesta lako stiže šetnjom uz obalu. Vila u svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije, četvorokrevetne apartmane, četvorokrevetni economy apartman kao i četvorokrevetni dupleks.

 

Izaberite nešto što vam najviše odgovara i posetite Vrasna Beach letovanje 2022 godine. Imate 10 % popusta za rezervacije do 31.12. ove godine, tako da imate još malo vremena da svoj savršen odmor dobijete po nešto povoljnijoj ceni.

 

 

V.R.