Nova godina

Sigurno ste čuli za ime Zorana Mićanović, za koju kažu da je nova zvezda muzičke scene. Muzičko takmićenje Zvezde granda definitivno ima pevače za ponos, ali samo neki od njih izdvajaju se svojim neosporivim talentom i nastavljaju svojim putem velike karijere. Ovo je bio slučaj kada je Zorana Mićanović u pitanju, veoma mlada ali veoma talentovana, Zorana je oduševila publiku i žiri svojim neverovatnim glasom.

ZORANA MICANOVIC GODISTE

Mnoge interesuje koje je Zorana Mićanović godište, sa obzirom da mnogi pričaju i komentarišu da je veoma mlada. Zorana Mićanović ima samo 16 godina, ali je glas zaista zadivljujuć, zbog čega nisu mogli da veruju da ima tek toliko godina.

Iako je starosna granica minimum 16 godina za učešće u takmičenju, Zorana je nastupala prvi put sa nepunih 16 godina, ali zbog neosporivog talenta, ipak su joj „progledali kroz prste“. Zorana Mićanović trenutno živi u Šapcu, ali će zbog karijere morate da se preseli u našu glavnu prestonicu.

ZORANA MICANOVIC ZVEZDE GRANDA

Zorana Mićanović pojavila se protekle sezone u takmičenju Zvezde granda i već nakon prvog nastupa zasenila je sve prisutne. Mnoge je iznenadila zrelost njenog glasa u odnosu na godine, ali ono što su odmah prognozirali, jeste da joj se smeši blistava karijera. Nakon što joj je učešće u takmičenju donelo veliki uspeh, Zorana je još jednom oduševila publiku pesmom koja se odmah nakon objavljivanja našla na samom vrhu popularne YouTube Trending liste.

Prva pesma koju je snimila nosi naziv „Sikter“ , a pesma je doživela toliku ekspanziju da trenutno broji skoro 15 miliona pregleda.

Zahvaljujući neverovatnoj popularnosti ove mlade muzičke nade, mnogi su pitali da li će biti organizovana Zorana Mićanović Nova godina, veče koje mnogi gledaoci ne bi propustili. Čini se da ćemo za ovakav nastup još malo sačekati, sa obzirom da ima tek 16. godina, ali do tada možete uživati u njenom hitu koji će vam teško dosaditi.

ZORANA CIMANOVIC INSTAGRAM