Nova godina

Verovatno ste već čuli kako se po gradu spominje Moon Ze restoran i bar Beograd a da ne znate gde se nalazi i šta sve oni nude. U nastavku ovog teksta saznajte zašto je ovaj lokal toliko poseban i zašto se toliko priča o njemu.

 

MOON ZE BEOGRAD

Moon Ze Beograd pre svega, odiše lepotom i kako su mnogi rekli: osvaja na prvi pogled zbog fantastičnog enterijera. Prepun zelenila i dobre uređenosti moderno-stilskog nameštaja, Moon Ze se u potpunosti razlikuje od drugih.

Moon Ze Zemun

Ovaj restoran nalazi se na dva nivoa, tako da u potpunosti odgovara i onima koji žele da budu viđeni ali i onima koji žele malo intimniju atmosfera, na galeriji lokala.

U ponudi se nalazi veliki izbor pića ali i gastronomskih specijaliteta koji se prave isključivo od svežih namirnica jer kako su naveli iz menadžmenta lokala: MOON.ZE je novi ugostiteljski koncept stvoren da ispuni Vašu želju za istinskim prestoničkim ugođajem

 

MOON ZE ZEMUNSKI KEJ

Moon Ze se nalazi na Zemunskom keju i vrlo je lako doći do njega. Tačna adresa je Kej Oslobodjenja 29 Ugao sa Gospodskom ulicom a sama lokacija poseduje dosta parking mesta, tako da imate izbor da dodjete automobilom ili ipak da prošetate i tako vodite malo zdraviji život.

 

MOON ZE KONTAKT I REZERVACIJE

Moon.Ze rezervacije možete izvršiti na kontakt broju 062 262 212 a ovde možete pogledati cenovnik Moon Ze