Nova godina

Kako nam se novogodišnje veče bliži, sigurni smo da razmišljate o tome gde pevaju poznati za Novu godinu 2021. Iako je još uvek neizvesno,neki pevači su već uveliko bukirani i zna se gde će nastupati u najluđoj noći. Ako planirate Novu godinu u elegantnom stilu, uz vrhunske pevače sa naše muzičke scene, u nastavku se informišite o najekskluzivnijim nastupima u Beogradu i odaberite ambijent u kojem ćete zaista uživati.

NASTUPI POZNATIH NOVA GODINA 2021

Nastupi poznatih Nova godina 2021 ovog puta učiniće ovu novogodišnju noć atraktivnijom nego ikada. Najpopularniji pevači naše današnjice nastupaće na najekskluzivnijim mestima gde se organizuje doček Nove godine i prirediti pravi novogodišnji spektakl. Ako želite da prisustvujete najboljoj novogodišnjoj proslavi u gradu, informišite se na vreme i obezbedite karte sebi i vašim najdražima.

Osim što ćete uživati u kvalitetnoj muzici, očekuje vas vrhunska ponuda, glamurozan ambijent i savršena novogodišnja atmosfera. Ako ste neko ko uživa u hedonizmu i kvalitetu, onda su ova mesta idealna prilika za vas.

SEKA ALEKSIC NOVA GODINA 2021

Seka Aleksic Nova godina  sa sigurnošću tvrdimo, biće jedan od najtraženijih dočeka u Beogradu. Kao jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, iz godine u godinu interesovanje za njene nastupe raste zbog čega smo sigurni da će se karte rasprodati u rekordnom roku. Seka Aleksić ovog puta nastupaće za Novu godinu u hotelu Holiday Inn, odnosno u BelExpo centru gde će svojim nastupom napraviti pravu novogodišnju magiju. Hitovi poput „Crno i zlatno“, „Kafana na Balkanu“, „Iskoristi moje mane“ i „Aspirin“ samo su neke od pesama koje će se oriti u popularnom BelExpo centru.

Očekuje vas zaista uzbudljivo veče koje će biti ispunjeno najvećim hitovima popularne Seke, a ono što vam možemo garantovati, jeste da ćete biti deo najpopularnijeg dočeka u Beogradu.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

DJANI NOVA GODINA 2021

Djani Nova godina učiniće specijalno novogodišnje veče nezaboravnim. Jedan od najvećih pevača na našem regionu natupaće za Novu godinu u restoranu Garden Hill, gde će napraviti pravu senzaciju svojim nastupom, posebno kada je reč i njegovim neprevaziđenim hitovima. Očekuje vas pravi novogodišnji provod u kojem ćete se provesti onako kako dolikuje jer je dobro poznato kakvu atmosferu pravi Đani na svojim nastupima.

Očekujte trenutke za pamćenje kao i euforiju koja će vas obuzeti kada Đani bude zapevao svoje najveće hitove.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

RADA MANOJLOVIC NOVA GODINA 2021

Rada Manojlovic Nova godina u event centru Kopernikus 610 biće sve samo ne običan doček u Beogradu. Najpopularnija Zvezda Granda nastupaće u novogodišnjoj noći na splavu Kopernikus 610 gde će svojim velikim hitovima napraviti jedinstvenu atmosferu za pamćenje. Harizmatična Rada je jedna od pevačica koja priređuje zaista dinamične nastupe tako da je odlična atmosfera zagarantovana.

Zajedno sa kolegom i velikim pevačem Peđom Medenicom sa kojim će nastupati u novogodišnjoj noći, ovo će biti Nova godina koja će se prepričavati.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

SLOBA RADANOVIC I KATARINA GRUJIC NOVA GODINA 2021

Sloba Radanovic i Katarina Grujic Nova godina biće nastup koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, posebno jer je reč o popularnom restoranu Stadion Hall. Dve velike zvezde udružiće svoje snage i u novogodišnjoj noći napraviće pravu senzaciju u kojoj će svaki gost zaista uživati. Iako su u pitanju muzičke zvezde novije generacije, svojim talentima i odličnim pesmama našli su se na listi najpopularnijih pevača u Srbiji.

Sloba Radanović predhodne godine nastupao je u hotelu Majdan, dok je Katarina Grujić nastupala u restoranu Jezero na Adi. Oboje su napravili nezaboravnu atmsoferu nakon čega su oba dočeka dobila titulu najboljih novogodišnjih proslava u Beogradu.

Ukoliko se odlučite za doček Nove godine u restoranu Stadion Hall, očekujte specijalno muzičko veče uz Katarinu i Slobu!

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

PEDJA MEDENICA NOVA GODINA 2021

Pedja Medenica Nova godina je svakako nastup koji treba doživeti. Vrhunski pevač koji je uvek rado viđen u najpopularnijim lokalima, nastupaće u novogodišnjoj noći zajedno sa Radom Manojlović u event centru Kopernikus 610. Čini se kao da će ovo biti pravi spektakl u najavi, zato nemojte oklevati ako želite zaista dobro da se provedete.

Event centar Kopernikus 610 je mesto odličnog provoda i najlepših novogodišnjih proslava koje se svake godine trudi da učini novogodišnje veče specijalnim, zbog čega već godina unazad nosi etiketu najboljeg ambijenta za sve vrste proslava.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

NATASA BEKVALAC NOVA GODINA 2021

Natasa Bekvalac Nova godina u klubu Kasina biće jedan od ekskluzivnih dočeka koji će po mnogo čemu biti poseban. Novosadska barbika je do sada nekoliko puta nastupala u ovom popularnom beogradskom klubu, ali ono što će sada izdvojiti njen novogodišnji nastup od predhodnih, jeste specijalni scenski nastup koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nataša Bekvalac poznata je po svojim imspesirajućim nastupima koji će ovog puta biti propraćen posebim svetlosnim efektima kao i specijalnim muzičkim repertoarom. Uživaćete u njenim pesmama „Nikotin“, „Mali signali“, „Ponovo“ i „Ja sam dobro“ koje su samo deo pesama koje ćete čuti i koje će sigurno probuditi različite emocije u vama.

Kasina klub sprema vam mnoštvo iznenađenja i sa zadovoljstvom vas očekuje da budete deo najelegantnijeg dočeka u Beogradu.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

SLADJA ALLEGRO NOVA GODINA 2021

Sladja Allegro Nova godina je svakako novogodišnja žurka koja se ne propušta. Ovih dana šuška se informacija po gradu da će Slađa Allegro za Novu godinu nastupati u hotelu Metropol. Iako još uvek nismo sasvim sigurni koliko je ova informacija tačna, ono što možemo potvrditi, jeste da gde god da nastupa ova fantastična pevačica, garantujemo vam da će to biti provod za pamćenje.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

SASA MATIC NOVA GODINA 2021

Ako ste poželeli kvalitetno novogodišnje veče uz velikog pevača koji će vam ulepšati veče svojim pesmama, onda je Sasa Matic Nova godina odličan odabir za vas. Pevač vrhunskog glasa i ponosni vlasnik najvećih hitova naše današnjice učiniće Novu godinu toliko posebnom da ćete uživati u svakoj sekundi ove večeri.

Činjenica je da je gotovo svaka njegova pesma postigla neverovatan uspeh zahvaljujući njegovom glasu ali i emocijama koje budi svaki njegov stih. Kako saznajemo, Saša Matić nastupaće u ekskluzivnom hotelu Hyatt koji predstavlja čist glamur i eleganciju. Ovaj popularni hotel iz godine u godinu pravi zaista jedinstvene novogodišnje večeri, posebno kada je reč o pevaču. Predhodne godine je to bila Jelena Karleuša, dok je ove godine muzička zvezda Saša Matić zadužen za dobru atmosferu.

Očekujte odličan provod, mnogo dobre muzike, ekskluzivnu ponudu i priliku da prisustvujete najelegantijem dočeku u Beogradu.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

ALEKSANDRA PRIJOVIC NOVA GODINA 2021

Aleksandra Prijovic Nova godina je prilika da prisustvujete dinamičnoj novogodinjoj večeri koje će biti prepuno iznenađenja. Kao i predhodne godine, Aleksandra Prijović postraće se da doživite očaravajuće trenutke sa vašim najdražima u luksuznom hotelu Crowne Plaza.

Jedan od najpopularnijih hotela u Beogradu rešio je da ponovi atmosferu od predhodne godine i priredi vam nezaboravno novogodišnje veče koje će biti ispraćeno samo pozitivnom atmosferom, dobrom energijom, vrhunskom ponudom i specijalnim muzičkim repertoarom. Aleksandra Prijović u poslednje vreme nizala je hit do hita tako da vas očekuje izvrstan provod i hitovi koji će vas držati na nogama tokom cele večeri.

Hotel Crowne Plaza je mesto koje odiše luksuzom i elegancijom pa, ukoliko odlučite ovde da dočekate Novu godinu, očekuje vas izvrstan provod i doček na visokom nivou.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.