Nova godina matinee u Beogradu poslednjih godina privlači sve više pažnje onima koji žele da uživaju na malo drugačiji način. Ako ste željni dinamike i zabave tokom celog dana poslednjeg dana u godini, matinee će vam pružiti uživanje baš onako kako ste zamišljali.

NOVA GODINA MATINEE U BEOGRADU 2021

Nova godina matinee u Beogradu 2021 biće u znaku pozitivne energije i pružiće vam kvalitetnu zabavu koja će trajati ceo dan. Nova godina matinee je odlična ideja kada želimo da se zabavimo sa prijateljima tokom dana, nakon čega ćemo ponoć možemo dočekati u krugu porodice.

Ove godine sve više lokala odlučilo se da priredi nezaboravan matinee, a mi vam predstavljamo nekoliko mesta u kojima ćete na poseban način uživati u novogodišnjoj žurci.

DEPARTMAN BAR MATINEE NOVA GODINA

Departman bar matinee Nova godina biće jedan od najlepših žurki u gradu. Poseban zbog svog interesantnog koncepta, ponudiće vam i ponudu koju je teško odbiti. Odlična klopa i piće doprineće ovom danu da postane savršen i prepun pozitivne energije.

Očekuje vas sjajna atmosfera po čemu je ovo mesto sada već dobro poznato, zato ne biste trebali da propustite priliku da se provedete zaista odlično poslednjeg dana u godini. Već svi dobro znamo da ovde nastupaju uvek odlični i talentovani pevači pa nema sumnje da će tako biti i za novogodišnji matine.

Ne propustite priliku da vaš poslednji dan u godini bude savršen i ispunjen samo dobrim vibracijama koje vam Departman bar može pružiti.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

SANTO DOMINGO BAR MATINEE NOVA GODINA

Santo Domingo bar matinee Nova godina i ovog puta potrudiće se da vam učini novogodišnji dan savršenim. Kao i predhodne godine, ovo će biti i te kako interesantna dnevna žurka, posebno kada je reč o muzičkom odabiru. Očekuju vas talentovani pevači kao i odlična ponuda koja podrazumeva mnogo dobre hrane, najlepša pića i jedinstveni muzički repertoar.

Santo Domingo bar je najpopularniji bar na Vračaru koji svake nedelje organizuje žurke koje su veoma posećene i tražene, zato ne sumnjamo u ovo mesto kada je novogodišnji matine u pitanju.

Uživajte na pravi način i prepustite se čarima sjajnog Santo Domingo bara koji će učiniti da svaki vaš trenutak u ovom danu bude savršen.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

BARAKA BAR MATINEE NOVA GODINA

Elegancija i sofisticiran stil je ono po čemu ćete pamtiti Baraka bar matinee Nova godina. Mesto pravog hedonizma i sjajnog provoda učiniće da matinee žurka prođe zaista očaravajuće. Kao i predhodne godine, očekuje vas sjajna atmosfera i prilika da vaš poslednji dan u godini protekne nezaboravno i dinamično.

Baraka bar priprema vam mnoštvo iznenađenja, a na matineu vas očekuju vrhunski gastronomski specijaliteti koji će vam priuštiti pravu eksploziju ukusa i koji se savršeno uklapaju sa vinima iz ponude.

Ako ste maštali o proslavi koja će biti upotpunjena prijatnom muzikom i još boljom atmosferom, Baraka bar vam sprema upravo takav novogodišnji matinee koji ćete sigurno zauvek pamtiti.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)