Kurs za frizera postao je jedan od najtraženijih kurseva poslednjih godina, a njegova cena varira u zavisnosti od škole, salona, i samog programa.
Zanimanje frizera definitivno je jedan od najpopularnijih zanata u celom svetu, i tržište je postalo veoma bogato kada su kursevi u pitanju.

KURS ZA FRIZERA BEOGRAD CENA

Kurs za frizera Beograd i njegova cena, kao što smo pomenuli, zavisi od više faktora. Beograd vam pruža mogućnost da odaberete onaj pravi kurs koji će vam pružiti kompletno usavršavanje. Počev od teoretskog dela, pa sve do same prakse na modelima. Postoje mnogi brzi kursevi koji se za vrlo kratko vreme završe, ali mi uvek preporučujemo duži period od nekoliko meseci, jer je temeljnost ključ uspeha.

Takođe, uticaj na cenu imaće i dužina kursa koji ste odabrali. Ono što je činjenica, što kurs za frizera duže traje, koriguje se i cena, ali je duži period kursa najbolja opcija ukoliko želite da savladate sve tehnike zanata i da proniknete u sve tajne frizerskog zanata.

KURS ZA MUSKOG FRIZERA CENA

Ukoliko ste rešili da se bavite muškim frizurama, kurs za muškog frizera cena obuhvata period trajanja kusa od najmanje 5 najviše 12 meseci za početnike. Za profesionalne frizere koji žele usavrsavanje, postoje kraće opcije od 1 do 3 meseca. Cena obuke za muškog frizera je 200 evra prvih 5 meseci na mesečnom nivou. Za polaznike koji nastave kurs muškog frizera cena se
smanjuje.

Kurs obuhvata:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

KURS ZA ZENSKOG FRIZERA CENA

Ako je vaš odabir ipak kurs za zenskog frizera cena 245 evra na mesečnom nivou. Kurs obuhvata sve što je potrebno za vaš rad, od teoretskih provera pa sve do velikog broja praktičnih časova, treninga, vrhunske kozmetike, sertifikata i preporuke za dalji rad nakon obuke.

Kurs obuhvata:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 FRIZERSKA AKADEMIJA

Frizerska akademija predstavlja vid usavršavanja jednog od najtraženijih zanata, odnosno zanimanje naše današnjice. Biti frizer znači imati zanat u rukama koji je izuzetno cenjen i tražen u celom svetu.

Završetkom frizerske akademije dobićete sertifikat koji će vam biti od velike važnosti za budući posao, i imaćete stečeno znanje koje vam je neophodno za dalje poslovanje.  Ovo je posao koji vam pruža kreativnost, a ukoliko ste po prirodi kreativna osoba, biti frizer je pravo zadovoljstvo kao i sloboda u svojim idejama, kojima nema kraja.

U želji da pronađemo najbolji kurs u Beogradu za vas, naišli smo na vrhunskog majstora koji je u ovom poslu već dugi niz godina. U pitanju je akademija Panjković. koja postoji zahvaljujući mnogobrojnim studentima koji su usvršili svoje znanje upravo kod njega.

Akademija iza sebe ima mnogo uspešnih frizera koji su se sertifikovali i postali izuzetno dobri I poznati frizei,kako u Srbiji tako I u inistranstvu. Imaćete priliku da učestvujete u raznim eventima,kako u frizerskom tako I u modnom svetu.
Kurs za ženskog frizera traje 6 do 12 meseci, dok kurs za muškog frizera traje od 5 do 12 meseci. Koristi se vrhunska profesionalna kozmetika, a praksa se obavlja na živim modelima od ponedeljka do petka.

Dok kurs traje, imaćete razne provere znanja u vidu testova, ali ono što je izuzetno važno, veliki broj časova praktičnog rada kao I prijateljsku i pozitivnu atmosferu tokom celog
kursa. Završetkom Panjković akademije otvorićete sebi vrata u svetu frizera i na mnogo lakši način pronaći ćete posao, ne samo u Srbiji već i u inostranstvu.


Budite svoji, budite drugačiji od drugih i prepustite se iskusnim majstorima u frizerskom svetu i saznajte koje su tajne uspeha Panjković akademije.

T.Ž.