Kurs za frizera postao je jedan od najtraženijih kurseva poslednjih godina, a njegova cena varira u zavisnosti od škole, salona, i samog programa. Zanimanje frizera definitivno je jedan od najpopularnijih zanata u celom svetu, i tržište je postalo veoma bogato kada su kursevi u pitanju.

KURS ZA FRIZERA BEOGRAD CENA

Kurs za frizera Beograd i njegova cena, kao što smo pomenuli, zavisi od više faktora. Beograd vam pruža mogućnost da odaberete onaj pravi kurs koji će vam pružiti kompletno usavršavanje. Počev od teoretskog dela, pa sve do same prakse na modelima. Postoje mnogi brzi kursevi koji se za vrlo kratko vreme završe, ali mi uvek preporučujemo duži period od nekoliko meseci, jer je temeljnost ključ uspeha.

Takođe, uticaj na cenu imaće i dužina kursa koji ste odabrali. Ono što je činjenica, što kurs za frizera duže traje, koriguje se i cena, ali je duži period kursa najbolja opcija ukoliko želite da naučite sve mogućnosti u frizerskom svetu.

KURS ZA MUSKOG FRIZERA CENA

Ukoliko ste rešili da se bavite muškim frizurama, kurs za muškog frizera cena obuhvata period trajanja kursa od najviše 5 meseci, a cene se kreću od 200€ pa na više.

Kurs obuhvata:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

KURS ZA ZENSKOG FRIZERA CENA

Ako je vaš odabir ipak kurs za zenskog frizera cena se formira isto kao i za muškog frizera. Kurs obuhvata sve što je potrebno za vaš rad, od teoretskih provera pa sve do prakse, vežbanja, vrhunske kozmetike, sertifikata i preporuke za dalji rad nakon obuke. Ono što je najvažnije, jeste da vaša diploma važi i u inostranstvu. Cena kursa u Beogradu kreće se od 245€ pa na više.

Kurs traje do 6 meseci i obuhvata:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 FRIZERSKA AKADEMIJA

Frizerska akademija predstavlja vid usavršavanja jednog od najtraženijih zanata, odnosno zanimanje naše današnjice. Biti frizer znači imati talenat u rukama koji je izuzetno cenjen i tražen u celom svetu.

Završetkom frizerske akademije dobićete sertifikat koji će vam biti od velike važnosti za budući posao, i imaćete stečeno znanje koje vam je neophodno za dalje poslovanje.  Ovo je posao koji vam pruža kreativnost, a ukoliko ste po prirodi kreativna osoba, biti frizer je pravo zadovoljstvo kao i sloboda u svojim idejama kojima nema kraja.

U želji da pronađemo najbolji kurs u Beogradu za vas, naišli smo na vrhunskog majstora i talenta koji je u ovom poslu već dugi niz godina. U pitanju je akademija Panjković koja postoji zahvaljujući mnogobrojnim studentima koji su usvršili svoje znanje upravo kod njega.

Akademija iza sebe ima niz uspešnih frizera koji su se sertifikovali i postali jedni od najboljih frizera širom Srbije i celog sveta. Posebno je važno napomenuti činjenicu da završetkom akademije Panjković dobijate sertifikat koji vam omogućuje posao u inostranstvu. Takođe, imaćete priliku da učestvujete u raznim eventovima koji se tiče frizerskog sveta, kao i preporuku za sve studente koji žele da se zaposle u ovoj oblasti.

Kurs za ženskog frizera traje 6 meseci, dok kurs za muškog frizera traje 5 meseci. Koristi se vrhunska profesionalna kozmetika, a praksa se obavlja na živim modelima od ponedeljka do petka. Dok kurs traje imaćete razne provere znanja u vidu testova, ali ono što je izuzetno važno, očekuje vas prijateljska i pozitivna atmosfera tokom celog kursa.

Završetkom Panjković akademije otvorićete sebi vrata u svetu frizera i na mnogo lakši način pronaći ćete posao, ne samo u Srbiji već i u inostranstvu.

Budite svoji, budite drugačiji od drugih i prepustite se iskusnim majstorima u frizerskom svetu i saznajte koje su tajne uspeha Panjković akademije .

T.Ž.