Cog niti predstavljaju lifting lica koji će osvežiti vašu kožu i dati joj mladalački izgled. Ukoliko ste razmišljali o tretmanima koji zatežu kožu nehirurškim putem, ovo je pravi odabir za vas i vaše telo koje će vam biti zahvalno.

Tretman cog nitima jedan je od najpopularnijih tretmana u svetu nakon kojeg su rezultati vidljivi odmah. Odaberite najbolje za vaše telo i uživajte u svežini i elastičnosti vaše kože. U pitanju je tretman koji se u potpunosti oslanja na prirodne mehanizme kože i daje savršen lifting lica koji traje čak 2 godine.

 

Cog niti

 

Procedura tretmana cog niti lifting lica podrazumeva postavljanje specijalnih biorazgradivih niti pod kožu koje se postavljaju duboko onoliko koliko želite da zategnete vašu kožu. Niti stimulišu regeneraciju kože i tkiva, pomažu ishrani kože i stvaraju kolagen i elastin. Ceo tretman je bezbolan jer se predhodno stavlja anestetik, a cela procedura traje oko 45 minuta. Nakon tretmana oporavak može trajati do 7 dana i važno je izbegavati sunce i solarijum.

Tretman cog nitima pogodan je za lice, vrat, grudi, unutrašnji deo butina, stomak, zadnjicu, dekolte, itd. Cog niti najčešće se koristie na mestima gde je koža opuštenija i naborana, kako bismo na određenim regijama povratili mladalački i svežiji izgled.

 

Cog niti

 

The Beauty Clinic jedna je od vodećih klinika koje rade cot niti lifting lica kao i svih ostalih regija na telu i koriste niti premium brenda Aptos kako bi postigli vrhunske rezultate. U pitanju su stručnjaci sa velikim iskustvom i velikim brojem uspešno urađenih korekcija što je ujedno pravi pokazatelj uspeha.

Stručna lica saslušaće vaše želje kako biste zajedničkim dogovorom došli do najboljih rezultata. Vizija The beauty klinike jeste da vi kao klijent budete zadovoljni i izađete nasmejani. Cog niti tretman jedan je od najtraženijih u The Beauty klinici, zbog čega možete biti sigurni da se prepuštate pravim stručnjacima i profesionalcima.

Uz pravi odabir klinike bićete najbolja verzija sebe i povratićete vaš mladalački izgled i samopouzdanje!

 

T.Ž.