Doživite savršeno venčanje u restoranu Love House i uživajte u najlepšim trenucima sa vašim dragim ljudima. Maštajući o venčanju koje će ličiti na pravu malu bajku, pronašli smo impozantni restoran Love House koji nam je udovoljio u svakom smislu.

Odaberite najbolje za vas i neka vaše venčanje bude magično!

 

RESTORAN LOVE HOUSE PROSLAVE

 

Restoran-Love-house-proslave

 

Restoran Love House proslave nalazi se u jednom od najlepših delova Beograda i predstavlja pravi mali raj za sve proslave. Bilo da planirate venčanje, rođendan ili korporativnu proslavu, budite sigurni da je ambijent ovog restorana idealan za svaku vrstu organizacije.

Sofisticirani stil, glamur i elegancija ono je što mami uzdahe svih posetilaca, kao i besprekorna organizacija po čemu je restoran Love House naročito poznat. Uz savršenu dekoraciju za vaš specijalan dan, vaše venčanje biće savršeno i nezaboravno.

 

Love house proslave

 

Neki trenuci su sami po sebi magični, ali mogu biti još bolji ukoliko odaberete pravi  prostor za vaš poseban dan. Kapacitet restorana Love House je do 400 sedećih mesta, što čini restoran pogodnim za sve vrste proslava. Restoran Love House iza sebe ima veliki broj uspešnih proslava što su zapravo rezultat njihovog uspeha i predanosti u organizaciji.

Ukoliko nemate previše vremena za sve detalje oko proslave, kompletnu organizaciju možete prepustiti njihovom timu koji će vam organizovati sve do najsitnijih detalja.

Sve što zamislite, oni će pretočiti vašu zamisao u realnost, zato budite uvereni da vas očekuje pravo uživanje i savršena atmosfera na vašem venčanju. Uživajte u trenucima sa vašim najmilijima i budite deo najlepših proslava u Beogradu.

Sve informacije u vezi restorana Love House možete dobiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).