Ako razmišljate da organizujete proslavu za vaše zaposlene i nema ideju gde proslaviti kompanijsku proslavu, mi smo tu da vam pomognemo da najlakše odaberete adekvatno mesto. Pronađite ono najbolje iz ponude i to po pristupačnim cenama, a da je vrhunskog kvaliteta.

KOMPANIJSKA PROSLAVA

Kompanijska proslava zaslužuje da bude na poseban način organizovana, zato se prepustite nama i odaberite ono što vam se najviše sviđa. Neka se vaši zaposleni zabave na jedinstven način i u ekskluzivnom ambijentu.

KORPORATIVNA PROSLAVA

Korporativna proslava je od velike važnosti za vaše kolege, kako zbog motivacije tako i zbog zasluženog uživanja nakon naporne nedelje ili meseca. Korporativna proslava takođe, pruža mogućnost opuštanja sa kolegama, druženja i prave zabave koja će vas sve učiniti zadovoljnima.

Najčešći period za organizaciju korporativnih proslava jeste period pred doček Nove godine, kada se sva poslovanja privode kraju i kada je pravi trenutak da se opustimo i uživamo.

Kompanijska proslava Nove godine oduševiće vaše zaposlene, opustiće ih i pružiti im priliku da se svi bolje upoznaju.

IMPARIUM HALL

Imaperim Hall je sjajno mesto za svaku vrstu proslave, posebno kada je reč o korporativnim proslavama. Kao mesto koje iza sebe ima niz organizovanih korporativnih proslava, čini se kao idealno mesto za veće proslave i najbolju zabavu.

Imperium Hall nalazi se na Adi Huji, što predstavlja ekskluzivno mesto i pružiće vam posebnu euforju zbog savršenog pogleda na reku koji se pruža iz restorana. Kao jedno od vodećih mesta za proslave, sigurni smo da ćete doživeti nesvakidašnju zabavu i da ćete svi uživati tokom cele proslave.

Kapacitet restorana Imperium Hall je do 400 mesta, što čini ovo mesto idealnim za velike proslave, naročito kompanijske. Sala je luskuzno opremljena, tako da je ekskluzivna zabava u Imaperium Hall-u zagarantovana.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

RESTORAN GARDOŠ

Restoran Gardoš je mesto dobro poznato po najlepšim proslavama koje se i dan, danas pamte, posebno kada je u pitanju kompanijska proslava sa stilom. U želji da dočaraju svakom gostu boravak ovde, osmislili su ekskluzivan enterijer koji je vredan svake pažnje.

Uživaćete u svakom trenutku ovog restorana, kako u ambijentu tako i u sjajnoj ponudi i posebno osmišljenom meniju za korporativne proslave. Odavde se takođe, pruža magičan pogled na Dunav što je od posebnog značaja i učiniće vašu proslavu prelepom.

Kapacitet restorana Gardoš je do 320 osoba, a ceo ambijent preurediće se prema vašim željama i potrebama, u zavisnosti od tačnog broja gostiju za vašu korporativnu proslavu. Nadomak čuvene Milenijumske kule, vaša kompanijska proslava biće zaista posebna i vredna uspomena.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

EVENT HALL LOVE HOUSE

Event Hall Love House je jedan od novijih prostora koji će vas oduševiti već na prvi pogled. U svom magičnom prostoru koji će ispuniti sva vaša očekivanja, doživećete kompanijsku proslavu za pamćenje. Moderan ambijent je ono što privlači pažnju, a vrhunsko ozvučenje i rasveta doprineće lepoti provoda što je i te kako važno za vaš specijalan dan.

Nadomak Zvezdarske šume, doživećete nezaboravnu korporativnu proslavu koja će vas opustiti i pružiće vam priliku da se bolje upoznate sa svojim kolegama, i zajedno proslavite uspešnu godinu koja je iza vas.

Kapacitet restorana Love House je do 400 osoba, ima veliki podijum za igru, vrhunsku ventilaciju i specijalno osoblje koje će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

PERLA EVENT HALL

Perla Event Hall je dobro poznato mesto po velikom broju uspešnih proslava, a sa obzirom da postoji već nekoliko godina, opravdala je svoje postojanje toliko godina i ulepšala dan mnogima koji su ovde bili.

Luksuzno opremljen prostor koji oduševljava u svakom pogledu, priuštiće vam nezaboravan provod i priliku da vaša korporativna proslava bude svedna svakog sećanja. Perla Event Hall poseduje modernu rasvetu koja će doprineti atmosferi i ambijentu i učiniće vašu kompanijsku proslavu magičnom.

Perla Event Hall je akpaciteta do 380 osoba i pruža vam mogućnost velike proslave, a po vašoj želji, sala će se preurediti u skladu sa brojem gostiju i baš onako kako ste vi zamislili.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)