Nova godina

Doživite doček Nove godine u Baraka bašti i iskusite kako to izgleda uživati u provodu kada smo na polovini godine. 1. jul se bliži a poznato je da kada dođe ovaj datum, smatra se da smo na polovini tekuće godine. Ono što možemo očekivati kada je ovaj datum u pitanju kao i Baraka bašta, jeste provod koji se dugo prepričava.

Ne propustite doček pola Nove godine u Baraka bašti koji vam priprema nesvakidašnji provod, identičan onom provodu koji vas ovde čeka svake godine kada dođe Nova godina. Ukoliko ste bili u prilici da uživate u novogodišnjoj večeri u Baraka baru, onda zasigurno znate da je doček Nove godine ovde zaista nezaboravan i vrlo tražen.

Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja novogodišnje veče u Baraka baru jer uvek vlada neka posebna energija u kojoj svaki gost uživa, zato smatramo da je ovo jedan od najboljih lokala koji pruža autentičan provod u Beogradu.

Koncept večeri doček pola Nove godine u Baraka bašti baziran je na kvalitetnom provodu kao u novogodišnjoj večeri, ali uz vrelo letnje veče i vrhunsku muziku koja je tu da vas ostavi bez reči. Uživaćete 1. jula u Baraka bašti i izlasku koji ćete sa zadovoljstvom prepričavati. Kada doživite vikend koji sledi u Baraka bašti, imajte na umu da će Klub Baraka Nova godina biti vaš jedini i pravi odabir kada krene prednovogodišnja euforija.

Sve dodatne informacije o Baraka bašti, vikendu koji sledi kao i Novoj godini, možete saznati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).