Nova godina

Sigurno ste čuli za pojam najbolja vitaminska infuzija koja je sve popularnija i rasprostranjenija kod nas i pruža niz pozitivnih efekata za organizam, a u nastavku teksta saznaćete i koje su to pozitivne strane infuzije. Vitaminska infuzija jača imunitet i poboljšava kvalitet kože, a to su samo neki od razloga zbog čega mnogi biraju baš ovu vrstu terapije.

Ono što je važno napomenuti, jeste da se na društvenim mrežama može danas pronaći veliki broj profila koji nudi vitaminsku infuziju, ali nestručna intervencija često može ugroziti zdravlje. Upravo zbog toga važno je odabrati pravo mesto i profesionalce koji vam garantuju sigurnost i kvalitet kada je vitaminska infuzija u pitanju. Vitaminska infuzija prevashodno se indikuje se kod značajnog gubitka krvnog volumena, nemogućnosti unosa tečnosti, i drugih zdravstvenih tegoba.

Šta je zapravo vitaminska infuzija?

Vitaminska infuzija je specijalni rastvor sa dodatim vitaminima koji su rastvorljivi u vodi, a koji se apliciraju direktno u krvotok. Sastav infuzije se odredjuje individualno za svakoga u zavisnosti potreba organizma. Tačno određena količina vitamina pospešiće vašu energiju i brži oporavak bilo kakve teškobe.

Svako ko se izlaže teškim psiho-fizičkim naporima, ko boluje od akutnih bolesti ili recimo, sportisti u toku priprema, mogu koristiti vitaminsku infuziju. Vitamniska infuzija daje se osobama koje nisu životno ugrožene.

VITAMINSKA INFUZIJA SASTAV

Mnoge interesuje vitaminska infuzija sastav pre same upotrebe. Vitaminska infuzija najčešće poseduje prvenstveno vitamin C,minerali kalcijum i kalijum, vitamini B kompleksa. Koncentracija vitamina u rastvoru uglavom ide do dnevnih preporučenih potreba čoveka. U zavisnosti od određenih bolesti i teškoba, ubacuje se određena doza određenog vitamina. Magnezijum je takođe čest deo vitaminske infuzije jer omogućuje dobar rad imunog sistema.

Kada se koristi vitaminska infuzija?

Vitaminska infuzija danas se često koristi kada telo dehidrira, za vraćanje energije tela, uklanjanje stresa i umora, za jačanje imuniteta, a ovo su samo neki od efekata na koje pozitivno utiče vitaminska infuzija. Infuzija se takođe primenjuje u stanjima poremećaja organizma koja nastaju zbog gubitka tečnosti, elektrolita i hranljivih materija.

Mnogi kažu da je vitaminska infuzija prava blagodet za organizam, posebno nakon hirurške intervencije, zbog čega se uz vitaminsku infuziju telo mnogo brže i bolje oporavlja. Prilikom davanja vitaminske infuzije,  najvažnije je da sastav infuzije odredi lekar koji ima neophodno znanje o intravenskoj suplementaciji.

VITAMINSKA INFUZIJA BEOGRAD

Ako vam je potrebna vitaminska infuzija na lokaciji Beograd, predstavljamo vam ProHealth specijalističku kliniku koja posluje dugi niz godina i mogu se pohvaliti uspešnim radom i velikim brojem zadovoljnih pacijenata čije su poverenje odavno opravdali. ProHealth, pored usluge vitaminska infuzija Beograd nudi i usluge fizikalne medicine, reumatologije, pedijatrije, opšte medicine, post Covid rehabilitaciju, kao i vežbe za žene posle porođaja.

Dr sc. med Slavica Eremić jedna je od vodećih stručnjaka i lekara u oblasti fizikalne medicine iz Srbije. Sa preko 40 godina iskustva u ovoj branši, bila je na vodećim pozicijama Kliničkog centra Srbije, a kasnije je i na klinici MediGroup vodila odeljenje rehabilitacije. Svoj dalji put ka uspehu i novim izazovima pronašla je u ProHealth klinici gde radi već nekoliko godina. Osnivač i izvršni direktor je Luiza Waldrick Eremić koja takođe ima višegodišnje internacionalno iskustvo koje je obogatila u Sjedinjenim Američkim Državama, Brazilu i drugim zemljama koje se bave vođenjem i razvojem medicinskih ustanova.

U pitanju je klinika koja vam garantuje profesionalnost i maksimalnu posvećenost svakom pojedincu radi najvišeg kvaliteta usluge i vašeg ličnost zadovoljstva kada je zdravlje u pitanju. ProHealth klinika poseduje najsavremeniju opremu za rad, što rezultira visokom profesionalnošću i kvalitetu koji je odavno prepoznat od strane korisnika njihovih usluga. Vode se isključivo internacionalnim metodama i pažljivom terapijskom procesu radi pozitivnih efekata, što je glavni cilj ove klinike.

Odaberite visok kvalitet usluga kada je zdravlje u pitanju i odaberite ProHealth kliniku gde vas očekuju stručna lica sa dugogodišnjim iskustvom. Svaka usluga realizovana je na najvišem mogućem nivou, u šta ćete se i sami uveriti prilikom posete jedne od vodećih klinika u Beogradu – ProHealth.

T.Ž.