Nova godina

Espresso cialde predstavljaju inovativan način pripreme savršenog espressa koji će vas oduševiti. Iz dana u dan su sve popularnije jer omogućavaju uživanje u vrhunskom iskustvu espressa na jednostavan i brz način.

Šta su zapravo espresso cialde? U pitanju su pažjivo dizajnirane i precizno dozirane vrećice (paketići) koje sadrže optimalnu količinu mlevene kafe potrebne za jednu šoljicu espressa. Sistem funkcioniše tako što se pržena kafa najpre samelje, potom presuje i nakon toga pakuje u okrugle papirne vrećice koje izgledaju poput vrećica za čaj. Vrećice su napravljene od filter papira ili sličnih materijala koji zadržavaju svežinu i aromu kafe. Ova vrsta ambalaže je hermetički zatvorena, tako da osigurava svežinu ukusa najmanje godinu dana.

Prednost korišćenja espresso cialda je u tome što vam omogućavaju da uživate u kvalitetnom espressu bez potrebe za merenjem i doziranjem kafe. Samo ubacite cialdu u vaš espresso aparat, pritisnite dugme i za tren oka ćete dobiti šolju espresa punog ukusa i arome. Kada se kesica stavi u aparat, poklopac se zatvara i vrela voda pod pritiskom vrši ekstrakciju, što čini proces pripreme veoma lakim, brzim i praktičnim.

Pored toga, espresso cialde su dostupne u različitim ukusima i blendovima i tako omogućavaju veliku mogućnost izbora i eksperimentisanja sa različitim aromama, od blagog i voćnog do intenzivnog i bogatog espressa.

Podjednako su pogodne za kafiće i restorane, kao i za upotrebu u radnom prostoru ili vašem domu. U ugostiteljskim objektima su popularne jer omogućavaju konzistentnost i lakoću pripreme savršenog espressa. Kada je u pitanju kućna upotreba, espresso cialde korisnicima daju mogućnost uživanja u svežem i aromatičnom espressu bez potrebe za profesionalnom opremom i veštinama bariste.

Važno je napomenuti da je kvalitet kafe u cialdama u velikoj meri određen izborom prave vrste kafe i pravilnim skladištenjem. Pažljivo odabrane i kvalitetno napravljene espresso cialde mogu pružiti izvanredno iskustvo i bogatstvo ukusa u svakoj šoljici espressa.

NAJBOLJE ESPRESSO CIALDE

Najbolje espresso cialde na našem tržištu su, bez imalo sumnje, cialde iz ponude kompanije Doncafé.

Započnite i vi svoje putovanje u svet savršenog espressa uz Doncafé espresso cialde. Iskusite vrhunski kvalitet i intenzivnu aromu svake šolje espressa koju pripremite. Otkrijte spoj savršene ravnoteže, intenziteta i sofisticiranosti.

Uživajte u svakom gutljaju i otkrijte zašto su baš Doncafé espresso cialde omiljen izbor za sve prave kafoljupce, koji traže izuzetan kvalitet i neodoljivu aromu.

Bilo da ste profesionalni barista, vlasnik kafića ili jednostavno uživate u pripremi espressa kod kuće, Doncafé cialde će vam omogućiti da svaki trenutak uz kafu bude poseban i uzbudljiv.


Doncafe Espresso cialde, kafa punog ukusa, postojane kreme, idealna za sve espresso napitke, će zadovoljiti i najistančanija nepca. Sa svakom šoljicom kafe, otkrivaćete slojeve kompleksnih aroma koje se harmonično stapaju u jedinstvenu celinu.

Jedinstvena karakteristika Doncafe Espresso cialde je pažljivo odabrana kombinacija kafa iz različitih regiona sveta. Ova mešavina je rezultat pažljivog balansiranja najkvalitetnijih afričkih robusta, dobijenih posebnim postupkom prerade, i opranih arabika iz Južne i Centralne Amerike, koje joj daruju specifičnu aromu meda i svežeg voća.

Doncafe Espresso di Barista cialde predstavlja vrhunsku selekciju kafe koja će vas očarati. Pažljivo odabrana najkvalitetnija zrna robuste i ručno brana arabika iz Centralne Amerike i Brazila čine srž ove izuzetne mešavine.

Karakteriše je intenzivan miris i jedinstvena krema, što je svojstveno mešavinama sa dominantnim sadržajem arabike. Sa Doncafe Espresso di Barista cialdama, latte art postaje prava umetnost, a svaki gutljaj espressa nezaboravno iskustvo.

Ukoliko želite da se informišete ili naručite najkvalitetnije blendove kafa, kafe aparate za dom i kancelariju ili obezbedite vending automate za vaš poslovni prostor, pozovite 064 111 22 33.