Nova godina

Lavazza Blue kapsule za kafu savršen su izbor kombinacije vrhunskog ukusa i kvaliteta.

Kada je reč o ritualu ispijanja kafe, podrazumeva se da ljubitelji ovog magičnog crnog napitka žele da uživaju u bogatom ukusu i kvalitetu svake šoljice. Lavazza Blue kapsule za kafu će vam upravo to i obezbediti. Lavazza, renomirana italijanska kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji kafe, predstavila je svoju Blue liniju kapsula kao prvoklasan izbor za sve istinske hedoniste i ljubitelje kafe.

Lavazza Blue kapsule za kafu su pažljivo dizajnirane kako bi pružile savršenu šoljicu kafe svaki put. Svaka kapsula sadrži pažljivo odabrana i kvalitetno pržena zrna kafe, koja su posebno prilagođena za optimalan ukus i aromu. Kapsule su hermetički zatvorene kako bi se sačuvali svežina i kvalitet kafe. Ovo je posebno važno jer omogućava da svaka šoljica kafe ima isti bogat ukus i miris kao da je kafa tek samlevena.

Lavazza Blue kapsule su dostupne u različitim varijantama jačina i ukusa, pa tako pružaju širok spektar opcija za izbor. Bez obzira da li preferirate intenzivnije i snažnije arome ili blaže i voćnije note, Lavazza Blue kapsule imaju nešto za svakoga. Možete uživati ​​u klasičnim espresso blendovima, kremastim cappuccino ili latte macchiato varijantama ili se prepustiti čarima čokoladnih ili karamel nota. Bez obzira za koju se ukusnu kombinaciju odlučite, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski kvalitet i neodoljivu aromu.

Bez obzira na to da li su vaš izbor vending automati ili koristite kafe aparat kod kuće, u kancelariji ili u restoranu Lavazza Blue kapsule će vam omogućiti da uživate u istom vrhunskom kvalitetu kafe.

Kada su kapsule za kafu u pitanju, naš izbor su uvek ili Lavazza Blue ili Doncafé kapsule.

U ovom tekstu predstavićemo neke od mnogobrojnih, na našem tržištu dostupnih, Lavazza Blue kapsula koje su, ne samo najpopularnije, već su se i nama najviše dopale.

LAVAZZA BLUE INTENSO ESPRESSO KAPSULE

Lavazza Blue Intenso Espresso kapsule daju intenzivan, kremasti espreso sa postojanim, uravnoteženim ukusom nakon gutljaja.

Sadrže idealnu kombinaciju mešavine Arabika i Robusta blendova (Brazil, Centralna Amerika, Jugo-istočna Azija). Inovativna metoda ekstrakcije rezultira espreso kafom koja je posebno intenzivna i kremasta. Intenzitet: 9. Aromatične note: čokolada, sušeno voće. Pečenje: tamno.

Pravi užitak za sva čula!

LAVAZZA BLUE DOLCE ESPRESSO KAPSULE

Lavazza Blue Dolce Espresso kapsule za kafu – aromatična mešavina sa postojanim ukusom i dugotrajnom kremom.

Uživajte u ovoj mešavini 100% Arabika, poreklom iz Brazila i Indije. Inovativna metoda ekstrakcije pruža sladak i aromatičan espreso sa gustom i postojanom kremom. Intenzitet: 7. Aromatične note: cvetne. Pečenje: srednje.

Okusite italijansku tradiciju!

LAVAZZA BLUE CAFFÈ CREMA LUNGO KAPSULE

Lavazza Blue Caffè Crema Lungo kapsule – slatka i kremasta mešavina sa postojanim aftertejstom.

Ova mešavina 100% Arabika, poreklom iz Brazila i Indije, kombinuje srednje pečenje kako bi stvorila posebno slatku i baršunastu šoljicu kafe. Intenzitet: 7. Aromatične note: voćne. Pečenje: srednje.

LAVAZZA BLUE ESPRESSO DECAFFEINATO KAPSULE

Lavazza Blue Espresso Decaffeinato kapsule za kafu – bezkofeinska, blaga mešavina sa baršunastom kremom.

Sastav: 100% Arabika, Brazil. Blag, baršunasti aftertejst. Savršena kombinacija slatkoće i glatkoće. Intenzitet: 6. Aromatične note: čokoladne. Pečenje: srednje.

LAVAZZA BLUE RICCO ESPRESSO KAPSULE ZA KAFU

Lavazza Blue Ricco Espresso kapsule za kafu – mešavina slična likeru, sa ukusom čokolade, pruža odličnu šoljicu kremastog espresa sa primesama prijatnog sušenog voća.

Sastav: Arabika i Robusta, poreklom iz Brazila i Azije. Bogata čokoladna mešavina sa gustim telom i dugotrajnim aftertejstom. Aromatična oblast: Intenzivna, 9. Aromatične note: sušeno voće. Pečenje: tamno.

LAVAZZA BLUE ¡TIERRA! ESPRESSO KAPSULE

Lavazza Blue ¡Tierra! Espresso kapsule – ¡TIERRA! je Lavazzin projekat održivog razvoja. Napravljen od premium mešavine oprane 100% Arabike, ima veoma aromatičan, sladak ukus i postojanu, meku kremu.

Sastav: Arabika i Robusta. Poreklo: Brazil, Centralna Amerika i Indonezija. Sladak i voćni blend sa dugotrajnom kremom. Postojan i punog tela. Intenzitet: 9. Aromatične note: note mlečnog kakaoa. Pečenje: srednje.

LAVAZZA BLUE AMABILE LUNGO KAPSULE

Lavazza Blue Amabile Lungo kapsule za kafu – odličan blend Arabike iz Brazila i Centralne Amerike. Poseban način ekstrakcije kombinuje se sa savršenom granulacijom mlevenja. Uživajte u punom telu i kremastoj šoljici kafe.

Sastav: Arabika i Robusta. Poreklo: Brazil, Centralna Amerika, Jugoistočna Azija.  Čokoladna i glatka, bogata i uravnotežena aroma, sa dugotrajnom kremom. Intenzitet: 8. Aromatična oblast: uravnotežena. Aromatične note: suvo voće. Pečenje: srednje.

Ukoliko želite da se informišete ili naručite najkvalitetnije blendove kafa, kafe aparate za dom i kancelariju ili obezbedite vending automate za vaš poslovni prostor, pozovite 064 111 22 33.