Pravi uživaoci kafe prosto ne mogu da započnu dan bez kafe. Ukoliko najviše uživate u espresso kafama, espresso kafa u vašem domu je moguća uz kvalitetne aparate koji će vam spremiti vrhunski espresso napitak.

Ako planirate da kupite espresso aparat za vaš dom, u nastavku ćemo vam preporučiti aparate koji su veoma jednostavni za korišćenje i nije vam potrebno vreme duže vreme za pripremu kvalitetne espresso kafe.

ESPRESSO CIALDE

Espresso cialde je kafa koja se isprži, presuje i nakon toga pakuje u manje vrećice koje se stavljaju u posebno osmišljenje espresso aprate na cialde, nakon čega aparat sam pomoću vrele vode pravi savršenu šoljicu čaja. Espresso cialde se prave od filter papira i pakovane su u hermetički zatvorenim ambalažama koje održavaju svežinu ukusa najmanje godinu dana.

Espresso aparat na cialde postali su sve traženiji i popularniji među ljudima koji nemaju previše vremena kod kuće da popiju kafu, ili za one koji žele da obezbede u svojim kompanijama kvalitetnu kafu za svoje zaposlene.

Jednim klikom na aparat možete dobiti šavršenu šoljicu kafe koja će vas razbuditi i podići će vašu produktivnost na viši nivo.

KUCNI APARAT ZA ESPRESSO

Kućni aparat za espresso danas je postao jedan od najvažnijih stavki u domovima jer je današnje vreme takvo da nemamo previše vremena zbog svakodnevnih obaveza. Zato je kompanija Doncafe osmislila najbolji kucni aparat za espresso koji su posebno dizajnirani i takođe idealni za vaše domove i manje kompanije. Pored toga što je odličan dizajn u pitanju, moramo naglasiti da svaki aparat priprema odličnu espresso kafu.

Naime, reč je od posebno tretiranim zrnima o kojima se vodi posebna pažnja. Svako zrno koje Doncafe proizvodi prži se na određenoj temperaturi i u određenom vremenu, zbog čega svako zrno dobija svoj poseban i jedinstven ukus.

U nastavku upoznajte Espresso aparate na cialde koje je osmislila kompanija Doncafe:

  • La Picola Perla je aparat idealan za spremanje vrhunske espresso kafe. Poseduje elegantan dizajn sa metalnom oplatom i staklenim tankom za vodu i vrlo je ekonomičan i jednostavan za upotrebu. Kapacitet rezervoara za vodu je 1L, a težina aparata je 5kg. La Picola Perla aparat je aparat na kojem možete spremiti kraći ili duži espresso.
  • Cino Cialde je odličan espresso aparat manjih gabarita i najčešće se preporučuje za kućnu varijantu ili za kancelarije i manje kompanije. Ovim aparatom dobićete vrhunski kraći ili duži espresso, a kapacitet rezervoara za vodu je 1L. Aparat Cino Cialde poseduje deo za potrošene cialde, zbog čega je vrlo jednostavan za upotrebu. Proizvodi se u tri boje, u crnoj, crvenoj i beloj.

Da biste pripremili kafu na espresso aparatima na cialde, potrebna vam je specijalno dizajnirana kafa za ove aparate, a u pitanju je Doncafe espresso cialde kafa – mešavina napravljena pažljivim balansiranjem afričkih robusti, dobijenih posebnim postupkom prerade, i opranih arabika Južne i Centralne Amerike, koje daju specifičnu aromu meda i svežeg voća. Kafa punog ukusa, postojane kreme i idealna za sve espresso napitke. 

Dozvolite sebi pravi početak jutra, upotpunite ga kvalitetnim kućnim aparatom za espresso i još boljim ukusom kafe. Svaki dan može biti savršen uz pravo buđenje koje će vam prirediti Doncafe espresso kafa.

Sve informacije o espresso aparatima i kafi možete dobiti putem broja 064/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

T.Ž.