Sada već svi znamo za popularno mesto etno selo Tiganjica. Iskustva koja smo do sada čuli su i više nego pozitivna jer je u pitanju opuštajuće mesto koje će vam prirediti uzbudljivi vikend.

Etno selo Tiganjica nalazi se na putu iz Beograda ka Zrenjaninu i predstavlja pravu oazu mire, prirodne lepote i prave tradicije koja oduzima dah. Dobro poznati vojvođanski stil dao je pravi „šmek“ ovom etno selu i učinio ga zaista posebnim i vrednim svake posete.

ETNO SELO TIGANJICA

Etno selo Tiganjica je prilika da upoznate Banat u pravom svetlu i doživite čari vojvođanskog života barem tokom boravka u ovom magičnom etno selu. Redakcija Kuda Večeras bila je u poseti Tiganjice i ono što možemo preneti svima, jeste da je boravak zaista jedinstven i poseban.

Pre svega, dočekaće vas ljubazni domaćini koji su vrlo gostoljubivi i ljubazni, nakon čega vas očekuje vrhunska hrana koja se priprema prema starom bakinom receptu. U ponudi su naravno, naša poznata tradicionalna jela, kao i roštilj i jela od ribe. Meni iz ponude zadovoljiće ukuse i onih najzahtevnijih gostiju.

Etno selo tiganjica iskustva

Etno selo Tiganjica čini se kao savršeno mesto za beg iz grada, jer vas očekuje prelepa priroda, čist vazduh kao i prijatni trenuci koje ćete ovde doživeti.

Ceo unutrašnji ambijent osmišljen je tako da priča pravu banatsku priču, a sitnice koje jesu iz davnih godina savršeno su se uklopile i učinile da sve deluje predivno. Dok vi uživate u hrani i piću, vaši najmlađi imaju zanimaciju i tu je igralište za njih ali i poni konj koji će ih sigurno posebno obradovati.

Etno selo Tiganjica poseduje nekoliko soba i svaka soba može primiti po dve osobe. Enterijer je pažljivo osmišljen kako bi dočarao vojvođanski život na selu.

Ono što takođe možemo potvrditi, jeste da je jutarnja kafica u etno selu Tiganjica zaista jedinstvenog ukusa.

This image has an empty alt attribute; its file name is Etno-selo-tiganjica-04.jpg

Doživećete prelepe trenutke sa vašim najdražima, zabavićete se na pravi način i uživaćete u prelepom ambijentu koji će vas, kao i nas potpuno zadiviti. Neki trenuci zaista nemaju cenu, a da biste takve trenutke zaista osetili, uputite se ka vojvođanskoj oazi mira i lepote i osetite šta znači mir, užitak i potpuno opuštanje.

Etno selo Tiganjica dokečaće vas sa puno ljubavi, najlepšim ukusima i u najlepšem ambijentu kojem još niko do sada nije ostao ravnodušan.

Rezervišite smeštaj i informišite se o ostalim informacijama etno sela Tiganjica putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)  ili putem mail-a info@kudaveceras.rs.