Tražite koje su to top 5 frizura za nocni izlazak? Bez brige, tu smo da vam olakšamo potragu i pronašli smo sjajne frizure koje možete nositi i u izlasku, ali i na različitim događajima. Imajte na umu da vam nisu potrebne „teške frizure“ već neka frizura sa kojom ćete moći da uživate tokom cele večeri.

Odaberite najbolju i budite jedinstveni i ono što je sigurno, privlačićete pažnju sigurno!

TOP 5 NAJBOLJIH FRIZURA

OPUŠTENI REP

Ova frizura je toliko prijatna za nošenje da ćete prosto uživati tokom cele večeri. Nije previše svečana i deluje jednostvano, a ono što je najvažnije, diskretno je vezana tako da vam neće smetati tokom igranja.

TALASI I PUNĐA NA VRHU

Ovo je jedna od trenutno najpopularnijih frizura koja izgleda veoma privlačno. Kombinacija puštene i vezae kose je uvek dobra ideja, posebno tokom izlaska. Ovo je ona frizura koja kombinuje eleganciju i casual stil, zbog čega nikada neće izaći iz mode. Frizura je vrlo laka i jednostavna za nošenje.

PAŽ I TALASASTA KOSA

Paž i talasasta kosa definitivno je frizura koja će zauvek biti u trendu i zauvek privlačna! Frizura i za leto i za zimu, i naravno i za noćni izlazak. Uživaćete tokom nošenja ove sjajne frizure jer vam kosa nikako neće smetati, a vi ćete potpuno sijati sa njom.

ELEGANTAN REP

Ovo je vrlo elegantna frizura koja je uvek dobra ideja, posebno kada je noćni izlazak u pitanju. Diskretna i ne previše nametljiva, neće vam smetati tokom večeri i ostaće nepromenjena, što je posebno važno za neki važan događaj.

RAVNA KOSA

Puštena i ravna kosa uvek je dobar odabir kada nemate ideju kakvu frizuru napraviti. Ono što savetujemo, jeste da izbegavate peglu za kosu već da se opredelite za profesionalno feniranje koje će vam izravnati kosu čak nekoliko dana. Ovo je casual frizura koja je i klasična, ali i elegantna.

IZGRADITE SVOJE IME U SVETU FRIZERA!

Dopadaju vam se ove frizure i želite da psotanete profesionalan frizer? Naučite sve tehnike frizera od vrhunskih profesionalaca koji će vam na pravi način preneti znanje i obezbediće vam put do uspeha. Kurs za frizera u današnje vreme postaje sve traženiji a ukoliko želite ozbiljno da uplovite u njihov svet, odaberite pravi kurs za frizera koji vam garantuje uspeh.

Akademija Panjković je jedna od prvih akademija u Beogradu koja vam nudi mnogo toga. Imajući na umu da je u pitanju jedan od najtraženijih zanata u svetu, očekujte velik uspeh i posvećenost. Imaćete priliku da radite modernom ambijentu, sa profesionalnom kozmetikom, uz prave profesionalce i punu posvećenost svakom polazniku.

Najvažnije od svega jeste sertifikat koji ćete dobiti nakon završetka i koji vam obezbeđuje posao ne samo u Srbiji, već i širom sveta. Imaćete i priliku da učestvujete na modnim eventovima i upoznate ličnosti iz javnog sveta i da sarađujete sa najboljima.

Predstoji vam blistava karijera uz Panjković akademiju, a vaše je samo da imate volju. Promenite svoj život i konačno uživajte u radu koji volite.

Neka vašu kreativnost svi prepoznaju i izgradite svoje ime zahvaljujući svom talentu i upornošću, a akademija Panjković vas sa zadovoljstvom očekuje.

T.Ž.