Nova godina

Reklamni materijal je jedan od najvažnijih stavki za uspešan biznis. Najčešće se koristi štampa velikih formata, a gde izvrsiti stampu velikih formata i šta je sve potrebno za istu, saznaćete u nastavku teksta.

 

PRIPREMA ZA STAMPU VELIKIH FORMATA

 

Priprema za stampu velikih formata podrazumeva pre svega prvo definicija dimenzija, odnosno format papira na kojem će se raditi dizajn.

Preporučuje se:

Format TIFF sa čekiranom LZW kompresijom

Kolorni mod – CMYK

Dimenzije fajla postavljene na proporciju 1:10

Rezolucija za štampu 300 dpi

Bez dodatnih kanala

 

Štampa velikih formata koristi se za brendiranje vozila, izloga, zidova  ili poslovnih prostorija. Takođe, koristi se za bilborde,  banere, promo pultove itd.

Ono što je sigurno, vaša šansa za boljim poslovanjem biće vam omogućena uz kvalitetan marketing koji podrazumeva pravu vrstu reklame.

 

stampa velikih formata


STAMPA VELIKIH FORMATA

 

Stampa velikih formata poslednjih godina postala je izuzetno tražena i ima široku primenu u marketingu. Ova vrsta marketinga je danas od velikog značaja, a kako se ljudi sve više kreću veoma je važno da vaša reklama bude na što više mesta i da bude što više vidljiva.

U tome će vam pomoći agencija Done print, koja e vam pomoći da vaša reklama bude toliko upadljiva da je gotovo nemoguće zaobići je.

Dong Print uspešno se bavi izradom reklamnih materijala već nekoliko godina i iza sebe ima veliki broj klijenata koji su nastavili saradnju. Kao neko savelikim iskustvom, sa zadovoljstvom će vam preporučiti najbolje opcije i učiniti vaše reklame jedinstvenim.

Done print za štampu velikih formata koristi najkvalitetniji materijal koji je visokog kvaliteta, a imaju i mogućnost štampe na različitim površinama i materijalima.

 

stampanje velikog formata
Stampanje velikog formata

 

Uz Done Print agenciju garantujemo vam veliki uspeh i pravi način reklamiranja. Pored štampe velikih formata agencija nudi i druge usluge uz najpristupačnije cene u gradu. Za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati  putem broja 065/995-60-50.

T.Ž.