Nemate ideju gde vecerati u Beogradu?

Postoji mnogo restorana u našoj glavnoj prestonici, i svaki se razlikuje po specijalitetima, vrsti kuhinje, receptima, ali i ceni. Ukoliko želite da vam pomognemo pri odabiru, evo nekoliko restorana koji su se izdvojili po komforu, kvalitetu i ukusima.

Uživajte.

 

NAJBOLJI RESTORANI U BEOGRADU

Najbolji restorani u Beogradu su oni restorani u kojem se osećate prijatno. To podrazumeva ukuse koji će vas oboriti sa nogu ali i sam ambijent. Sigurni smo da će vam se ova tri restorana toliko dopasti da ćete se ponovo vratiti kako biste uživali u njima.

 

restoran Departman
restoran Departman


RESTORAN DEPARTMAN

Restoran Departman nalazi se u samom centru i pruža neverovatno iskustvo kojem nećete odoleti. Od fine bašte, ambijenta, muzike i klope, pa do najfinijih fina koji su učinili ovo mesto toliko posebnim. Moderan i elegantan ambijent pružiće vam komfor i priliku da u intimnoj atmosferi uživate u večeri sa prijateljima. Restoran Departman je mesto internacionalne kuhinje tako da ćete u ponudi naći za svakoga po nešto.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA

Restoran Mala plava vrata nalazi se u srcu Beograda i sigurni smo da će vas oččarati u svakom pogledu. Od sjajnih ukusa koji dolaze iz kuhinje, do muzike koja podrazumeva u ovom restoranu isključivo zvuk tamburaša. Preukusna jela savršeno se uklapaju u koncept ali i u vina koja ćete naći u ponudi. Simpatično mesto koje mami svojim enterijerom i kvalitetom, učiniće vašu večeru prosto savršenom.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Santo domingo restoran
Santo domingo restoran

 

RESTORAN SANTO DOMINGO

Santo Domingo je smešten u srcu Vračara i predstavlja pravu malu oazu najlepših ukusa. Od paste do mesa i najlepših poslastica za kraj sigurni smo da ćete uživati u svakom ukusu jer je svako jelo spremljeno sa puno pažnje. Elegantan i prijatan ambijent upotpunjen je odličnim akustičnim svirkama, tako da će vaša večera u restoranu Santo Domingo dobiti potpuno novi smisao.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.