Nova godina

Želite da zakoračite u svet frizera i zanima vas gde pohađati kurs za frizera? Osigurajte svoju budućnost i postanite najbolji frizer čije ime će svako prepoznati, a to je moguće samo uz kvalitetan kurs za frizera. Kvalitetan kurs za frizera podrazumeva kompletnu obuku kojom ćete savladati sve tehnike i svoju kreativnost pretočiti u realnost.

 

KURS ZA FRIZERA

 

Kurs za frizera je trenutno jedan od najtraženijih kurseva na našem regionu, jer je ovo pre svega posao gde vašim idejama nema kraja a i u pitanju je zanat koji garantuje uspeh. Sa obzirom da želite za vas kurs za frizera, informišite se i saznajte gde pohađati kurs za frizera.

 

kurs za frizera

 

Ako žeite zaista da uložite u sebe i posvetite se ovom zanatu potpuno, predstavljamo vam prestižnu akademiju Panjković koja je jedna od vodećih na tržištu kada je nega lepote u pitanju. Miki Panjković je tvorac ove akademije, a svoje znanje savladao je u najprestižnijim amreričkim školama za frizera, nakon čega je svoje znanje preneo u Srbiju.

Izuzetno posvećen svojim polaznicima kursa, Miki Panjković potrudiće se da svako od vas u potpunosti razume posao frizera i na pravi način savlada sve tehnike koje su vam neophodne.

Akademija Panjković u svojoj ponudi ima kurs za ženskog frizera i kurs za muškog frizera. Oba kursa sastoje se od praktičnog i teorijskog znanja, rad na modelima, rad sa najkvalitetnijom kozmetikom kao i testova u vidu provere znanja.

 

Šta dobijam nakon završetka akademije Panjković?

 

Dobijate kompletno znanje, mogućnost učešća na raznim eventovima, preporuku za zaposlenje kao i sertifikat zahvaljujući kojem se možete zaposliti svuda u svetu. Nakon završetka akademije Panjković, isto trenutka bićete u mogućnosti da izgradite svoj brend i otvorite svoj frizerski salon.

 

kurs za frizera

 

Ono što je sigurno, izdvojićete se svojim tehnikama i znanjem jer akademija Panjković uvek ide korak više u odnosu na druge.

Poznato je da akademija Panjković iza sebe ima niz veoma uspešnih studenata koji danas imaju svoje salone i jedni su od najboljih u Srbiji. Ukoliko sebe vidite na ovakav način, akademija Panjković je prava stvar za vas.

Obezbedite sebi sigurnu karijeru i kurs za frizera koji će vam otvoriti sva vrata u svetu frizera i pustite mašti na volju jer ovo je posao gde granice ne postoje.

T.Ž.