Nova godina

Jala Brat i Buba Corelli u nedelju na splavu Kartel prave najbolju žurku u gradu! Srednje i starije generacije uglavnom malo zanju o liku i delu Bube, Jale ili Raste, osim što su za njih svakako čuli jer im je popularnost ogromna. Rep muzika donela je jedan novi muzički pravac pomalo nepoznat starijim generacijama, dok mlađe generacije naprosto obožavaju njihove rime, ritam i bitove.

Mladima su bliski i brojni savremeni slengovi koji se u njihovim hitovima nalaze: tjunirana, skulirana, manaolov, diorov itd., dok se oni malo stariji muče da uđu u novi fazon.

 

Jala Brat i Buba Corelli u nedelju na splavu Kartel

 

Jala Brat i Buba Corelli, bosanski izvođači ovog novog modernog muzičkog pravca, širom regiona imaju ogroman broj obožavalaca i spadaju u red najtraženijih i najplaćenijih izvođača. Svaki njihov nastup se u rekordnom roku rasproda, a atmosfera je provereno senzacionalna. Očekujemo da se splav Kartel u nedelju trese od žestokog ritma i moćne energije.

Kao i uvek, skockan i ekskluzivan, splav Kartel Vas čeka na dobro poznatoj adresi Ušće bb da zajedno ludujemo, zalijemo i nezaboravno se provedemo. Ukoliko ne dođete, pokajaćete se već u ponedeljak kad ova fantastična noć počne da se prepričava. Možda i pre toga, čim na društvenim mrežama ugledate fotke svojih prijatelja koji uz Jalu, Bubu i najjaču ekipu u gradu uživaju u nestvarno dobrom provodu.

Proverite zašto je Kartel je ušao u najuži izbor za najbolji splav u Beogradu već nakon prve sezone svog rada, a svaka sezona je još bolja, jača i osvežena brojnim novitetima.

Program gostovanja na Kartelu, možete pratiti putem našeg sajta i odmah obezbediti Vaše Kartel rezervacije online ili pozivanjem broja 062/ 262 212.