Nova godina

Santo Domingo Vračar i magični kokteli idealna su kombinacija da, na najlepši način, osvežite tropske prestoničke noći. Egzotični ambijent ove, bujnim zelenilom ukrašene, zelene oaze na Vračaru i duh azurnih Kariba prosto mame da kad konobar priđe Vašem stolu, naručite upravo koktel. Mai Tai, Mojito, White Russian, Blue Lagoon, Sex on the beach, Watermelon cooler… koji god da izaberete, bićete oduševljeni.

Po gradu se već odavno priča da u Santo Domingo baru vrhunske koktele pripremaju najbolji koktel majstori u gradu. Spravljanje koktela je umetnost boja, pokreta, ukusa… Uživaćete i u samom pogledu na barmene koji, za pripremu Vašeg omiljenog napitka, uz fascinantne pokrete i majstorije, primenjuju raznovrsne tehnike: shake, stir, direct, blend, layer, muddle ili combine.

 

santo domingo bar

 

Da li ste znali da led ima veoma bitnu i jedinstvenu ulogu u spravljanju koktela? Koliko se kilograma leda utroši na jednoj koktel zabavi? Barmeni u Santo Domingo baru, odgovor na ova pitanja odlično znaju i zato, u zavisnosti od vrste koktela koji se priprema, koriste i različite oblike leda, kao što su: ice cube (kocke), ice ball (kugle), crash ice (mrvljeni led), snow ice (sitno mrvljeni led) ili finger ice (kocka leda sa udubljenjem sa jedne strane).

Nećemo nabrajati i neophodan pribor i raznovrsne adekvatne čaše za različite vrste koktela. Postoji način i pravilo za sve. Da, mućkanje koktela je definitivno umetnost koja zahteva puno znanja, iskustva i veštine.

Santo Domingo bar je jedno od najlepših mesta u gradu u kome možete uživati u savršenom ukusu magičnih koktela. Osvežavajući, zavodljivi, opijajući… blagi ili snažni i jaki… laganog ili intenzivnog ukusa… sa voćkama ili kišobrančićima.. moraćete mnogo da isprobavate dok ne odlučite koji Vam je koktel omiljeni. Sigurni smo da Vam to neće teško pasti i da ćete uživati u svakom gutljaju.

Da svaki gutaljaj bude još ukusniji postaraće se fantastična muzička podloga uživo, urbana ekipa veselih gostiju i nasmejano osoblje.

Rashladite se, osvežite i prepustite magiji koktela! Santo Domingo bar čeka na Vas: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).