Nova godina

Ako ste razmišljali o dočeku na reci, mi ćemo vam ponoći da odaberete najbolje mesto, a evo koja su to tri najbolja splava za Novu godinu. Mesta koja nude komfor, eleganciju i kvalitet su najbolja prilika da dočekate ponoć kako dolikuje.

TRI NAJBOLJA SPLAVA ZA NOVU GODINU 2021

Tri najbolja splava za Novu godinu 2021 odabrani su zahvaljujući kvalitetu, provodu i pristupačnim cenama.

splav Lasta
splav Lasta

 

SPLAV LASTA

Splav Lasta je dobro poznati urbani beogradski splav koji godinama unazad privlači ljubitelje izlazaka na malo drugačiji način. Odiše elegancijom ali i veoma prijatnom i opuštenom atmosferom. Poznat po čuvenoj matinne žurci ali i po jedinstvenoj energiji koja je uvek prisutna. Nova godina na splavu Lasta mpže biti i te kako interesantna, i to uz kvalitetan vajb i odličan odabir muzike. Nalazi se na Sajamskom keju i predstavlja pravu atrakciju, posebno kada je Nova godina u pitanju.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

splav Freestyler
splav Freestyler

 

SPLAV FREESTYLER

Splav Freestyler je dobro poznati splav koji godinama unazad organizuje ludačke žurke koje se dugo pamte. Isti je slučaj i kada je Nova godina u pitanju, samo još dinamičnije. Svake godine ovaj splav mami sve više beograđana da dočekaju ponoć baš ovde, i to zbog svoje jedinstvenosti. Organizacija je uvek na visokom nivou, što će biti slučaj i ove godine. Očekuje vas mnogo iznenađenja i party koji će se dugo prepričavati.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

splav Kartel
splav Kartel

 

SPLAV KARTEL

Splav Kartel je popularni beogradski splav i jedan od najatraktivnijih kada je domaća muzika u pitanju. Luksuzan i elegantan, uvek spreman da ugosti kako dolikuje, svoje posetioce privlači sjajnim gostovanjima popularnih pevača čijim nastupima je teško odoleti. Nova godina na splavu Kartel je uvek jedan od najtraženijih dočeka, za šta smo sigurni da će biti i ovog puta. Očekuje vas puno iznenađenja kao i jedinstveni doček Nove godine na vodi.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)